“SVA SAM KRVAVA” – zadrugarka MOLI ZA POMOĆ zbog NASILJA: “Imam HEMATOM na glavi. uvo mi je OTEKLO”


Namučila se!


Zadruga je uvek puna dešavanja. Voditelj Darko Tanasijević je u šiša baru ugostio Anu Spasojević koja mu je oktrio sve o aktuelnim dešavanjima u “Zadruzi 5”. kao i brutalnom sukobu sa Markom Osmakčićem i Viktorijom Mitrović.

– Viki meni nije problem, ona me nije udarila jer nije mogla od Dejana, problem mi je Marko to što je uradio i to što je rekao. Imam hematom na ruci glavi. Uvo mi je oteklo. Ovde moram da budem mirna. Neću da budem diskvalifikovana zbog najveće seljačine u istoriji rijaliti. Niko mu ne veruje da se stvarno pokajao. Ovo je samo zabo naroda napolju. Kakvo crno pokajanje i izvinjenje. Ja ništa nisam slagala, a i da jesam to nije razlog da me udari. Ja sam rekla ono što sam videla. Mene ne pogađa kada kažu da sam spletkaroš, ja znam da pričam istinu, a to što se njima ne sviđa, to je njihov problem. Mateja mu je rekao da na ovom neće ostati, platiće na svaki mogući način. Ja sam nasilje trpela od svog oca 15 godina, ali neću i zbog Marka Osmakčića. To što je Marko izjavio da me otac tukao jer sam ku*vetina sve slike mi se vrate, kako sam ja mogla da budem ku*va sa 6 godina, to da me on iseče i tako dalje. Ajde da vidim baš. Otac mi je još gore stvari priređivao od ovih. Više nismo u kontaktu i nema potrebe za tim. Sreli smo se na ulici pre par godina, samo smo okrenuli leđa. Ja nemam osećaj prema njemu, nemamo komunikaciju. Moji su razvedeni. Ja sam trenirala u Kragujevcu, bila sam treća u Srbiji, dođem kući i on meni ne da jedem, pa me pošalje u školu bez para, pa tražim od drugih. Maltretirao me da trčim oko zgarde dok ne padnem u nesvest. Sećam se da smo jednom išli kod babe na ručak i on mi kaže ako stignem za 18 minuta trčeći moći ću da jedem, ako ne onda nema ručka za mene. Mama je sve obezbeđivala, on nije ništa radio. Radio je na pumpi mesec dana i dobio otkaz. Ne fali mi uopšte. Jednom je igrao igricu i rekao mi je da donesem čašu vode, ono bilo mokra on mene ubio od batina, bila sam krvava. To je samo 15 posto od svega. Puna sam besa, trudim se da budem mirna. Marko će biti tužen, ovo ovako neće proći – pričala je Ana.

Ana Spasojević

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Što se tiče Anđela, mi smo se čuli. Ja sam živela sa dečkom bivšim u Švajcarskoj, ja sam se sa nim čula i on je meni davao savete. Nije to bilo ništa ljubavno. Ja njega volim i gotivim, on je normalan i pristojan i kulturan. Za mene je on najkulturiji i najfiniji dečko u kući! Sa Anom sam super, mi imamo odličan odnos – pričala je Ana.

Ana Spasojević

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com