NAKON KIJINOG NASRTAJA NA MACU: Pljuvačka po Diskreciji! A onda je ZAPUŠIO USTA Slobi (VIDEO)


Nema mira u Šimanovcima.


Veliki haos u rijalitiju “Zadruga” u toku noći. U Beloj kući su zaratile Kristina Kija Kockar i Maca Diskrecija, a stjuardesa iz Zrenjanina je čak i nasrnula na starletu, srušila na krevet i krenula da je udara i čupa. Na svu sreću, obezbeđenje ih je potom razdvojilo

NOVI SEKS MIKIJA I NADEŽDE: Puca izlog, ona stenje i vrišti, traje dugo! (VIDEO)

Kiji je smetalo što Maca peva, ova joj je odgovorila pitanjem “kako joj ne smeta Luna koja joj krade muža” i poručila joj da neće “nikada moći da ima decu”. Nakon toga Kockareva je poludela i krenula u fizički obračun.

PALE ŽEŠĆE PROZIVKE: Isplivao GLAVNI RAZLOG zašto Sloba nije nastupao! Odustao ZBOG… O, svašta

zadruga

Posle frke, u priču je ušao Lepi Mića koji je poručio da ne izgovara “takve kletve” kao što je rekla Kiji.

– Kad se bude smirila i kada me ne bude provocirala, onda je neću ni dirati. Ja joj smetam što pevam, a ne smeta joj Luna, ljubavnica njenog muža.

– Njoj sam isto rekao da te ne vređa. A tebi kažem da je ne kuneš, nije to lepo – mirotvorski je započeo Lepi, ali je sve ubrzo izmaklo kontroli.

– Neka ona meni kaže šta hoće, a ne da skače da me čupa i udara. Neka i ona mene vređa, da vidimo. Neka me gađa istinama – nije odustajala Maca, a onda je Lepi Mića poludeo:

– Jesi li ti stvarno toliko bezobrazna – upitao je pevač starletu i uneo joj se stiskajući pesnicu – Misliš da sve možeš? Ponašaj se fino… Nemoj da ti ja majku… Zapamti, budeš li joj to spomenula imaćeš promlem sa mnom. Samo da znaš. Branio sam te stalno, e sad je kraj. Zapamti – zapretio je Mića i dok ga je obezbeđenje razdvajalo od Mace on ju je pljunuo.

Lepi Mića i Maca Diskrecija

– Braniš nju stalno! Braniš je od svakoga. Meni se više ne obraćaj nikad u životu – jasna je bila Diskrecija.

Zatim je pevač u čitavu priču uveo svog kolegu iz Zrenjanina.

– Zapamti šta sam ti rekao! Imaćeš problem! Nisam ti ja Sloba Radanović! Sad sam te pljunuo, a idući put ću ti mater… Nisam ti ja Sloba, znaš – sipao je Lepi, a to je zasmetalo Radanoviću:

– Šta Sloba? Šta ja? Što mene sad spominješ – upitao je momak iz Zrenjanina, a Mića mu je onda zapušio usta glasno vičući:

– Za to što ću joj ja j**ati mater. A ti nećeš, ti to ne znaš – bez dlake na jeziku mu je sasuo Lepi.

– Znam, znam… Izvini ti što si izmislio svet – tiho je, kao za sebe, odgovorio Radanović.

Pogledajte kako su izgledale te scene: