ZOVU KIJU: Zbog Lune i Slobe svoje FANOVE VREĐALA! Bombastični trougao ŠOKIRAO POSTUPKOM, baš su čudni


Ovome se niko nije nadao.


Iako su mislili da se ništa značajno do kraja noći neće dogoditi, produkcija je imala jedno prijatno i lepo iznenađenje za zadrugare. Kako su pojedini ukućani krenuli da se pripremaju za spavanje, ukućanka Tanja Jovićević čula je da se kapija polako otvara pa je izašla kako bi videla šta se dešava.

NAKON KIJINOG NASRTAJA NA MACU: Pljuvačka po Diskreciji! A onda je ZAPUŠIO USTA Slobi (VIDEO)

Kada je ugledala velike crne kese, ostali zadrugari krenuli su za njom, a ono što su videli nateralo ih je na vrisak koji je neke ukućane i probudio. Njihova porodica, najmiliji i gledaoci koji ih vole i prate već 7 meseci poslali su im garderobu i niz iznenađenja koje je zadrugare oduševilo, a posebno Lunu Đogani, Slobu Radanovića.

 

zadruga

– Koliko sam stvari dobila iz Diznija. Punu kesu! I Sloba isto – bila je šokirana Luna, a onda je ostalim ukućankama pokazala punu kesu pidžami.

Ona je donela to sve kod Kije i zajedno su pregledale i komentarisale, a Luna je iskoristila priliku da je pita kako je nakon tuče sa Macom Diskrecijom.

zadruga

Kija je gledala njene pidžame i odgovorila da je popila lek da se smiri, pa je sad dobro. Luna se zahvalila na engleskom jeziku svima koji su joj poslali ove darove, jer su ustanovile da je garderoba iz inostranstva. Potom je došao Sloba i počeo da priča kako je dobio garderobu prestižnih marki, a Kija je u tom momentu izustila:

– Zašto ja nemam bogate fanove!

BIVŠA ZADRUGARKA PROGOVORILA O S*KSU MIKIJA I NADEŽDE! Videla je SVE, a njene reči će SRUŠITI rijaliti!https://www.dailymotion.com/video/x6hmf0e

Brzo se ispravila i počela da ponavlja kako se šali, a ubrzo je završila u izolaciji sa svojim prijateljima, gledajući darove koje su dobili Luna i Sloba.

Njih troje su bili nikad složniji i izgleda da se nakon tuče sa Macom, gostovanju Lune i Kije kod Amidžija i stizanju ovih poklona, situacija izmešu njih skroz sredila. Luna i Sloba su sa nestrpljenjem dočekali u izolaciji Kiju i ostale, a sa Kockarovom su najviše razmenjivali mišljenje.

Pogledajte kako je to izgledalo: