Nakon vesti da se Janjušev brat UBIO, oglasila se i TRUDNA Sandra Čaprić: Javno se obratila košarkaševoj porodici


Region potresla vest da je najmlađi brat Marka Janjuševića Janjuša, aktuelnog učesnika “Elite” pronađen mrtav u svom stanu, a da je njegov brat, Boris, očajnički pokušavao da bezsupešno stupi sa njim u kontakt.


Mihajlo Janjušević, mlađi brat košarkaša i zadrugara Marka Janjuševića Janjuša preminuo je pre tri dana, a sumnja se da je izvršio samoubistvo u 27. godini. Njegovo beživotno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu u centru Beograda gde je živeo, a nakon obdukcije, telo je preuzeo Janjuš tokom jučerašnjeg popodneva, te se zaputio u Prijepolje gde će Mihajlo danas biti sahranjen.

Sahrana se održala juče, na lokalnom groblju “Dvorine”, a ožalošćena porodica primala je saučešće u svojoj kući na Kolovratu.

Sandra Čaprić

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Mihajlovi prijatelji oglasili su se za medije, a uz Janjuša i njegovu porodicu stali su i mnogi njegovi bivši cimeri poput Slobe Radanovića, Filipa Cara, Nenada Nece Lazića…

Ona koja je, takođe, javno na svom instagram profilu izjavila saučešće porodici Janjušević bila je i njegova bivša cimerka Sandra Čaprić, sa kojom je imao prisan odnos tokom rijalitija.

Izvor: srbijadanas.com