“Tražio je SKLONIŠTE gde će biti voljen” Evo šta se nalazilo u telefonu Janjuševog brata pre SAMOUBISTVA, isplivali jezivi detalji


Region potresla vest da je najmlađi brat Marka Janjuševića Janjuša, aktuelnog učesnika “Elite” pronađen mrtav u svom stanu…


Mihajlo Janjušević, mlađi brat košarkaša i zadrugara Marka Janjuševića Janjuša preminuo je pre tri dana, a sumnja se da je izvršio samoubistvo u 27. godini. Njegovo beživotno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu u centru Beograda gde je živeo, a nakon obdukcije, telo je preuzeo Janjuš tokom jučerašnjeg popodneva, te se zaputio u Prijepolje gde će Mihajlo danas biti sahranjen.

Sahrana se održala juče, na lokalnom groblju “Dvorine”, a ožalošćena porodica primala je saučešće u svojoj kući na Kolovratu.

Marko Janjušević Janjuš, Mihajlo Janjušević

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official/Instagram janmiha

Kako domaći medij saznaje, u Mihajlovom telefonu nalaze se ključni dokazi, koji mogu da ukažu zbog čega je on podigao ruku na sebe. Naime, dosta se spekulisalo o tome da je trpeo nasilje preko interneta, o čemu govore mnogi javni tragovi i dokazi. Na društvenim mrežama redovno je dobijao pretnje, uvrede, ponižavanja, a vrlo često je znao i da iste objavi na svojim profilima i apelovao na ljude da ne čine takve stvari.

Izvor za domaći medij otkriva da je Mihajlo znao vrlo često da napravi i sliku zaslona, što je čuvao u svojoj galeriji na telefonu:

 Mihajlo je bio naš mali Apolon, dečko koji je zračio pozitivnom energijom i žudeo da bude voljen. Tražio je sklonište, gde će biti voljen i prihvaćen u potpunosti. Trpeo je takvo nasilje, da je to bilo monstruozno, to su takve reči, da ljude sada treba da bude sramota, ali nikada neće naučiti ljudi da njihova jedna reč, nekog možeš odvesti u onaj mrak iz kog nema povratka. To se desilo i Mihajlu. Verovatno nije mogao da izdrži to šta mu se dešavalo u glavi, a bio je povučen dosta, trpeo je u sebi mnogo toga. U telefonu su mu se nalazili ti skrinšotovi sa Tvitera, Instagrama, poruke koje su mu stizale. To su stvarno jezive stvari – priča izvor.

Izvor: srbijadanas.com