NAPUŠTA ZADRUGU – LOMI SVE: Evo šta se desilo NAKON raskida Slobe i Lune! A Kija za njim… (VIDEO)


Haos.


Nova drama u ljubavnom trouglu Kristina Kija Kockar – Sloba Radanović – Luna Đogani. Prva ljubav rijalitija “Zadruge” između Lune i Slobe je izgleda okončana nakon velike svađe. Mladi pevač iz Zrenjanina se prvo zavadio sa njegovom još uvek zakonskom suprugom Kijom i to posle gledanja klipa sa njihove svadbe koje je zbog rasprave prekinuto.

Rijaliti Zadruga

U toku rasprave ona je u jednom trenutku van sebe zapretila Slobi, rekavši mu da će ga “zadaviti ako ga bude videla na ulici”, dok su ostali čekali da njih dvoje završe kako bi videli svoje snimke.

Sav taj haos zasmeto je Luni i ljubavnici su se posvađali uz reči: “Idi pomiri se sa njom sad ako ti je toliko stalo”, i Slobin odgovor: “Mrš! Ja sam sve to uradio zbog tebe, da bih bio sa tobom! Ja sam imao život i pre tebe. Nemoj da mi se obraćaš više. I nemoj da se dereš na mene, da ti ne bih je*ao mater sad!”

LUNA VRIŠTALA OD BESA zbog Kijine i Slobine rasprave, pa ga oterala: UNIŠTILA SAM SVOJ ŽIVOT! (VIDEO)

Nakon toga haos se nije smirivao. Sloba je izleteo iz Bele kuće i tražeći da izađe iz rijalitija povikao je pred vratima imanja u Šimanovcima:

– Otvorite bre ovo više, hoću da idem kući. Neću da trpim ove gluposti više, večito o meni pričaju gluposti – govorio je Radanović i uz psovke šutirao sve pred sobom. A onda je iza njega viknula Kija:

– U čemu je problem, reci mi?

– Odj*bi, m*rš – odbrusio joj je.

– Što se mene tiče možeš slobodno da ideš i da preskočiš ogradu – dobacila je Kija potom.

Sloba Radanović i Kristina Kija Kockar

Pogledajte te scene iz rijalitija “Zadruga” kada je Sloba napustio Belu kuću i tražio da izađe iz takmičenja: