NAKON RASKIDA LUNE I SLOBE I SVAĐE SA KIJOM: Ona je izbačena iz Zadruge


Gotovo…


Došao je kraj još jedne veoma uzbudljive i nepredvidljive rijalitij nedelje. Nakon burnog raskida Slobe Radanovića i Lune Đogani, ali i svađe pevača iz Zrenjanina sa još uvek zakonskom suprugom Kristinom Kijom Kockar, zadrugare je čekala nova drama.

Posle sinoćnih nominacija, večeras su gledaoci “Zadruge” saznali ko napušta imanje u Šimanovcima.

Ovonedeljni vođa Filip Đukić je za potrčke izabrao Nenu Petrović i Sašku Karan, a takmičari su gotovo jednoglasno odlučili da nominovana bude Nena.

BILO JE TESNO: Pevačica U SUZAMA KAD JE ČULA KO JE NAPUSTIO ZADRUGU! (VIDEO)

Pored nje, nominovana je bila i Sanja Jakšić i to odlukom publike jer je imala najmanje SMS glasova “za”. Produkcija je u vidu kazni dala direktno nominovala Mikija Đuričića (zbog tuče sa Lepim Mićom), ali i Saru Reljić i Vladana Vojnovića Vojketa (zbog odbijanja da učestvuju u zadatku koji je “Zadrugu” podelio na anđele i đavole).

U borbi za opstanak na imanju i večeras je prvobitno organizovana igra u kojoj pobeda donosi dupliranje glasova. Pobeda nije pripala nikom, te nije bilo dupliranja.

Voditelj Ognjen Amidžić je na kraju saopštio rezultate glasanja publike. Miki je osvojio najviše – 55 odsto, Sara je dobila 22. Njen Vojke je išao odmah posle nje sa 13 odsto, a Nena je preživela sa 4. Dva procenta je pripalo Sanji Jakšić te je ove nedelje iz “Zadruge” izbačena iako se zadržala samo sedam dana na imanju u Šimanovcima.