“NEMAM PROBLEM ŠTO SE J**U U “ZADRUZI!” Karleuša iznela jasan stav o temi ukidanja rijalitija!


Pevačica nije htela da ostane nema na aktuelnu temu!


U javnosti se poslednjih dana aktvino vodi polemika o tome da li rijaliti “Zadrugu” treba ukinuti.

Vlasnik “Pinka” Željko Mitrović, odlučio je da proveri kakav je stav građana povodom rijaliti programa, pa je objavio peticiju, koju je za 48 sati, potpisalo je više od milion i dvesta hiljada građana.

Željko Mitrović

– Prošlo je oko 48 sati od raspisivanja naše peticije, čiji je cilj bio da zapravo vidimo šta građani Srbije misle o Pinku, šta misle o rijaliti programima, kao i o “Zadruzi”. Rekao bih da su za neke ovi brojevi impresivni, a ja očekujem da će ti brojevi još rasti – istakao je Mitrović nedavno.

O ovoj temi oglasila se i Jelena Karleuša na društvenoj mreži Instagram.

Jelena Karleuša

Foto: Srbija Danas

– Na temu da li treba da postoji rijaliti program u Srbiji ili ne: Iskreno, nikada nisam pogledala nijedan sekund npr. “Zadruge”, jer me to ne interesuje. Nemam lepo mišljenje o likovima koji tamo pokazuju najgori primitivizam (čitam o tome na portalima i htela, ne htela, čula sam za mnoge od njih). Ali praviti pitanje da li rijaliti treba da postoji u demokratskom društvu jeste potpuni apsurd – ističe pevačica, pa dodaje:

– Od 200 kanala koje možete gledati, niko nikog ne tera da gleda kanal koji emituje rijaliti program. Evo npr. ja gledam kanale koji se bave životinjama, muzikom, istorijom, kuvanjem. Nemam probelm što se negde emituje rijaliti, što se j*bu, tuku, psuju i pljuju. Ne gledam. Ali da hoću da gledam, ne može niko da mi zabrani. Eto. Tako jednostavno. I demokratsko pravo – zaključila je Jelena Karleuša.