PORODICA OSMAKČIĆ KRIJE TAJNE IZ PROŠLOSTI: Marko IZVEDEN iz “Zadruge” da ne bi PRODUBLJIVAO temu o Zagrebu?!


Šta se to desilo zapravo?


Zadrugari su zajedno sa Milanom Miloševićem u emisiji “Izbor potrčka” nastavili da komentarišu skandalozan postupak porodice Osmakčić. Reč je sledeći dobio Nikola Grujić Gruja.

– Ovo je šokantno za sve nas. Ako je Viktorija donela sama odluku da ode na kiretažu, nikakva informacija ne treba da je poremeti i da to ne uradi iz inata. Moja teorija je da je plan Osmakčića propao. Meni je Viki ispred vrata rekla pre par dana da će odraditi kiretažu danas. Oni su verovatno mislili da će po “Zadruzi” kružiti informacija da je njegov otac preminuo i da će Viki to podstaći na odluku. Smatram da su taj razgovor čuli, da je kiretaža planirana za ponedeljak, zato su stavili da sahrana bude danas popodne – pričao je Gruja.

Nikola Grujić Gruja

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Grešiš, oni su odmah morali da stave datum na umrlici, a Viki tad još nije donela odluku – reklo je nekoliko zadrugara.

– Da Marko ono nije rekao, ja bih dete rodila. Taj odlazak njegov meni nije pomogao, nego samo odmogao. Evo, kad nije tu, ja bih dete rodila iz emocije prema njemu. Manja mu je korist što ga je izveo. Možda bih ja mirnim dogovorom donela odluku – istakla je Viki.

Viktorija Viki Mitrović

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Kad je Marko počeo da priča o nekim stvarima, to o Zagrebu, to je bila hitna odluka njegovog oca da se Marko izvede, da se ne bi ta tema produbljivala – istakao je Gruja.

– Da, da ne bi Marko detaljnije objašnjavao šta je toj devojci radio. On je Marka izveo zbog sebe, a ne zbog mene. Meni novac ne treba, ja ću da zaradim. Sve i da prodajem svoje telo, to su čiste pare, mene pare ne zanimaju. Ja sam mu nudila da potpiše, da se odrekne deteta, da na miru ode u Švajcarsku, ne bi morao ni da pozove dete. Ja sam kriva što sam se u pogrešan izbor zaljubila, to je on meni pokazivao. Sama sam kriva što sam se u takvog zaljubila. Čak sam žalila sebe što ga nisam pustila kad je odlazio u druge odnose. Nije zaslužio da mali nokat pomerim za njega – dodala je Viki.

Podsećanja radi, Marko se jednom prilikom, neposredno pre vesti o lažiranju smrti, obratio svom ocu sa rečima da ponovi isti postupak kao 2016. godine u Zagrebu.

– Evo ja se obraćam svom ocu lično. Oče, pošto znam da si ti oko ovakvih stvari veoma promišljen, jači si od Hitlera, najveći psihopata… Uradi postupak kao sa Mateom L. 2016. godine u Zagrebu, pa će biti pametna, i priželjkivati abortus u 8. mesecu! Ja sam svoje rekao, ili češ uraditi, ili nećeš! Ja da p*šim k**ac, a ona da se sladi, nema više! – urlao je Osmakčić i zaprepastio apsolutno sve.

Šta se tačno desilo te godine i ko je ta devojka, ostaje nam da saznamo.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Izvor: srbijadanas.com