Neočekivan POTEZ – Maja Marinković PREKINULA prenos i obratila se majci: Ove reči teraju NA SUZE

Ona je odlučila da se javno obrati majci, koju ne spominje toliko učestalo kao svog oca Takija Marinkovića.


Otkako se pojavila na javnoj sceni, starleta Maja Marinković često je isticala koliko je vezana za svog oca Radomira Marinkovića, poznatog pod nadimkom Taki.

Kako je Maja više puta pričala, njen otac ju je odgajao, dok sa majkom do pre nekoliko godina nije bila u kontaktu.

Maja Marinković otkriva zanimljive detalje iz svog porodičnog života, posebno u vezi sa svojom majkom, koja se nije često pojavljivala u javnosti.

Na društvenoj mreži X su se svojevremeno pojavile fotografije njene majke iz mladosti, gde je njen stajling, ali i velika sličnost sa ćerkom, privukla pažnju.

– Ovo je majka Maje Marinković, lutkice! Ćerka imala na koga da se ugleda kada je u pitanju oblačenje. A Taki macan! – stajalo je u opisu jedne od fotografija.

Maja je u rijaliti programu “Elita” pred Stanislavom potvrdila očiglednu sličnost sa majkom:

– Mama je ista ja, samo što je ona jako inteligentna. Ona je bila vukovac u školi, znaš šta to znači? Bila je najbolji učenik… – započela je Maja, a Stanislav ju je upitao kako njena mama komentariše njen život:

– Ne može očima da ih vidi. Meni mama svašta kaže, ona se naljuti na mene pa ne priča sa mnom… Uvek mi kaže: “Je l moguće šta ti radiš, na šta to liči?!”, ali kad je nešto normalno i zdravo ona podrži. Mislim da o tebi misli sve najlepše – rekla je Maja tada.

Danas je voditeljka Sanja Marinković ugostila rijaliti takmičare, među kojima je bila i Maja, koja je još jednom pokazala svoju iskrenost i otvorenost kada je reč o njenom porodičnom životu.

– Mislim da je vreme da se izviniš majci. Da li bi mogla sad pred kraj da to izgovoriš – pitala je voditeljka.

– Mama, izvinjavam se, mnoge stvari nisu u redu… – sa knedlom u grlu je govorila Marinkovićeva, dok joj je lice gubilo boju

@stevan.stevke♬ original sound – Stevan Stevke

Maja Marinković o pomirenju Stanislava i Mione

Maja je komentarisala sa Slađom Poršelinom trenutna dešavanja u rijalitiju. Marinkovićeva strahuje da će se Stanislav vratiti Mioni i da će ga zauvek izgubiti.

– Je l’ misliš da će se nešto desiti? – upitala je Maja.

– Ma jok, ne mogu da kažem nešto što ne mislim. Ša je izgoreo, eno ga gori – rekla je Slađa.

– Misliš da neće? – upitala je Maja.

– Pa ne znam, mislim da neće, ne kažem to jer si mi drugarica nego jer mislim to – rekla je Slađa.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements