NEPRAVILNOSTI U ZADRUZI: Procureo detalj, obraćanje GNEVNE produkcije – Maca SVE prevarila!


Sramno ponašanje!


Kada Veliki šef odredi neki zadatak za zadrugare, oni u većini slučajeva ne mogu da se dogovore oko detalja pa često nastanu manje ili veće svađe. Ipak, produkcija je mislila da će zadrugari u Prazničnoj nedelji biti složniji, ali ubrzo se razočarala.

– Zadrugari iako smo najlepše zamolili i apelovali da bar izvlačenje papirića za poklone protekne u redu. Vi čak ni tako nešto lepo kao što je priprema iznenađenja za nekog zadrugara niste uspeli da uradite kako treba i odradite do kraja. Bilo je rečeno da svako od vas mora izvlačiti papirić i da čije ime izvučete i tom zadrigaru kupite poklon. U vašoj izvedbi je to izgledalo ovako: Anđelo je izvlačio papirić za Teodoru, Maca nije izvlačila, vođa sve to odobrio i na kraju ste sami odlučili kako ćete rešiti problem što Maca nije učestvovala u izvlačenju – napisano je, između ostalog u produkcijskom obraćanju.

– Ja ne mogu zaista šefe na silu da poklanjam nekima ovde ljudima koji su se iživljavali na mojoj veridbi, jeli i pili, onda mi se smejali iza leđa. Izvući ću ja, ali nemam šta da poklonim, ne mogu od srca da poklonim – rekla je Maca.

Potom je organizovano ponovno izvlačenje papirića, a Diskrecija je u tom momentu odlučila da će izvući papir sa imenom Miljana Vračevića i da će mu pokloniti nominaciju, dok je Teodora Džehverović bila veoma tužna jer će morati nešto da pokloni Jeleni Golubović.