UŠLA U PRATNJI OBEZBEĐENJA: Skandal u Zadruzi – ona je ZAVRŠILA, gotovo je! (VIDEO)


Javno poniženje.


Danas očigledno nije Macin dan. Nakon što je Bora priznao pred svima da je zaprosio radi dobrog šou-a, a zatim i sukoba koji se dogodio između njih dvoje, Diskrecija se sada našla u siruaciju u kojoj je moralo da reaguje i obezbeđenje.

Naime, gospođa koja već nekoliko dana prodaje zadrugarima praznične ukrase, hranu i kuvano vino, svratila je u Belu kuću i danas, ali ne tako dobro raspoložena. Tokom jučerašnjeg dana pojedini zadrugari su sa ovog štanda ukrali šolje, što je jako naljutilo zaposlenu pa je danas sa sobom povela i dva momka iz obezbeđenja da čuvaju štand, kako ponovo ne bi došlo do neke krađe.

Maca je prišla štandu i poručila kuvano vino, a dok je čekala svoj napitak, gledala je kakvih čarapa ima u ponudi. U jednom trenutku, momak iz obezbeđenja je viknuo da vrati čarape koje je stavila u džep od jakne, a Maca je počela da se brani kako ništa nije htela da ukrade.

– Nisam ukrala, samo sam zadržala. Nisam ukrala, ukrasti je odneti, pa nemojte me za*ebavati. Nisam odnela u kuću samo sam zaboravila da vratim – pravdala se Maca.

– Završila si za danas – prenelo joj je obezbeđenje koje je dobilo poruku od produkcije.

Maca se u tom trenutku jako iznervirala jer je i dalje tvrdila da nije planirala da uzme čarape, a kako je sve izgledalo, pogledajte na snimku ispod: