“Nije tačno da je mene i Cecu sramota da pevamo na romskim veseljima!” – Viki Miljković o skandalu na svadbi u centru Berlina


Progovorila!


Večeras se u prestonici otvara jedan od najmodernijih noćnih klubova, a to je bila prilika da se sjati veliki broj javnih ličnosti iz šou- biznis sveta.

Pevačicu smo zatekli na crvenom tepihu koji je upriličen, te je ekipa portala Srbija Danas porazgovarala o nekim zanimljivim temama.

Svetlana Ceca Ražnatović

Svetlana Ceca Ražnatović
Foto: ATA Images

– Kažu da je bila neka zabrana, da niste želeli da vas snimaju novinarske ekipe na romskoj svadbi – glasilo je pitanje.

– Ne, to uopšte nije istina. Prosto, da biste emitovali neki nastup ili koncert mora da postoji neka dozvola. Mora da postoji adekvatan ton kako se prenosi, a ovo je u ružnom kontekstu prenešeno. Ceca i ja smo baš to komentarisale konkretno neku emisiju gde su se prenosila druga romska veselja, kako su u ružnom kontekstu preneli utiske i o pevačima, i same ljude sa svadbe. To su pre svega jako fini i kulturni ljudi – rekla je Viki.

– Smeta mi što su oni sve predstavljali na neki smešan način. Ja ljude delim na dobre i loše, isto kao što delim i muziku na dobru i lošu. To će vam prvi reći moji kandidati iz “Zvezda Granda” – dodala je Miljkovićeva.

Pored Viki, na crvenom tepihu naišli smo i na direktora “Zvezda Granda” Sašu Popovića, njegovu suprugu Suzanu Jovanović, ali i člana žirija Đorđa Davida.

Šta je Viki još komentarisala za ekipu portala Srbija Danas, pogledajte na snimku ispod:

Izvor: srbijadanas.com