Ništa od “Elite 8” za nju – Maji Marinković zvanično propalo učešće u sledećem rijalitiju, evo i ZAŠTO

Uveliko se priča o potencijalnim učesnicima nove sezone koja počinje u septembru, a ova informacija razočaraće mnoge.


Maja Marinković važi za jedno od definitivno najjačih rijaliti imena kada je regionalna scena u pitanju. Svaka sezona “Zadruge” u kojoj je učestovala rušila je rekorde, a i ova sezona “Elite” nije mogla da prođe a da je ne obeleži beogradska starleta.

Spekulacije o učesnicima “Elite 8” već su uveliko krenule, a njeno ime se pominjalo od samog početka. Ipak, izgleda da se to neće desiti.

Razgovor sa Stanislavom Krofakom to je razjasnio.

– Je l’ ulaziš sledeću sezonu? – pitao je Stanislav.

– Pa kako da uđem? Jesi li rekao da ne bi pustio svoju devojku u rijaliti? – odgovorila je Maja.

– Pa mi nismo zajedno, šta ti je – odbrusio joj je Krofak.

– Budemo videli – rekla je Maja.

– Dobro, dobro – rekao je Krofak.

– Što, da li bi ti možda ušao? – uzvratila je identičnim pitanjem Maja.

– Ja sam tebe pitao, ne ti mene – rekao joj je.

– Pa odgovori mi sada, kakav ti je to način, rekao si mi da ne bi pustio. Pa ako ne puštaš, da uđemo zajedno – rekla je Maja.

Produžava se “Elita 7”

Mnogi gledaoci smatraju da bi sedma sezona trebalo duže da traje upravo zbog intenzivnih i dramatičnih dešavanja poslednjih dana.

Produkcija “Elite”, najpopularnijeg rijalitija u regionu, nedavno je saopštila da će se veliko finale održati 13. jula.

Zvanični spisak finalista objavljen je juče, ali po svemu sudeći postoji mogućnost da dođe do promena u poslednjem trenutku.

Sinoć je došlo do velikog haosa između bračnog para Marinković, što je privuklo milione gledalaca pred male ekrane. Nakon ovog incidenta, zvanična stranica “Zadruge” najavila je mogućnost produžetka “Elite”.

Naime, oni su na zvaničnom Instagram nalogu postavili pitanje:

– Da li treba produžiti ovu sezonu Elite? – glasilo je pitanje.

Mnogi gledaoci smatraju da bi sedma sezona trebalo duže da traje upravo zbog intenzivnih i dramatičnih dešavanja poslednjih dana. Međutim, postoji i grupa gledalaca koja misli da je već sve viđeno i da produžetak sezone možda ne bi doneo ništa novo ili zanimljivo.

Podsetimo, veliko finale “Elite”  zakazano je za subotu, 13. jul, te se mnogi pitaju ko će ove sezone odnijeti pobedu.

Numerološkinja Ivka za domaći medij otkrila je moguće kandidate za top tri mesta.

– Od prvog mesta ćemo početi, tesno je između Anite i Aneli, ali mislim da će da pobedi Aneli, to nije moja želja, već mislim da će pobediti ona, ima takve apsekte, ali i tako lepo je odigrala da može doći do pobede – rekla je Ivka za Republiku, pa dodala:

– Drugo mesto Anita, a treće mesto, eventualno, Maja Marinković – rekla ja Ivka za pomenuti medij.

– Četvrto mesto je Andelo Ranković, ali može da dođe do promene. Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša, možda, tu negde peto ili šesto – rekla je svoje prognoze numerološkinja.

Janjušević je izmanipulisan od strane Ahmićeve

– Klin se klinom izbija, on je bio najprilagodniji da se izmanipuliše, kao što je uradila Aneli s njim. Janjuš, uopšte, nije okej ove sezone, uspela je da ga navede da se zaljubi i ostavi ga. Izludela ga je njena gluma i laži, on se baš zaljubio, videla sam po numerologiji, jer je ona njegov tip, nažalost, ništa od obostrane ljubavi – rekla je numerološkinja.

Podsetimo, čelnici “Pinka” objavili su da prva četri pobednika dobijaju ukupno 250.000 evra. Pobednik “Elite” odnosi nagradu u vrednosti od 100.000 evra, dok drugo, treće i četvrto mesto dobija po 50.000 evra.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo_realno6_

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements