Ša proganjao Mionu, ona mu drmnula jednu vaspitnu – obezbeđenje moralo da smiri povilenelog Aleksića

Situacija u Beloj kući nimalo nije laka, a finale je za samo tri dana…


Kako se bliži kraj “Elite,” odnos između rijaliti para Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša postaje sve napetiji, s neizvesnošću oko toga da li će njihova veza opstati van šoua.

Ljubavni partneri ne mogu da sakriju netrpeljivost koju povremeno osećaju jedno prema drugom zbog konstantnog pritiska. Ša se posebno razbesni kada shvati da Miona stalno nalazi nove razloge da raskine sa njim.

Naime, on je primetio da su Mioni teško pale uspomene Maje Marinković, jer je saznala da Stanislav Krofak ima bolje mišljenje o Maji nego o njoj, što ju je posebno pogodilo. Reper je iskoristio priliku da joj to prebaci, nakon čega je usledio neviđeni haos. Upao je u toalet, unoseći se Mioni u lice, što je rezultiralo time da ga ona izudara torbom.

– Ne udaraj me torbom, psihopato! Boli te što je Stanislav rekao to za Maju, boli te. Nećeš se izvući – vikao je Ša na sav glas.

– Kreveljiš mi se u lice tu, imitiraš ga, znam ja šta radiš u krevetu – uzvratila je Miona, a obezbeđenje je dojurilo.

Situacija se dodatno zakomplikovala kada su njihovi prijatelji pokušali da intervenišu i smire strasti. Međutim, umesto da situacija bude razrešena, tenzije su se još više pojačale. Nenad je nastavio da besni, dok je Miona pokušavala da se distancira od njega, što je izazvalo dodatne sukobe među ostalim učesnicima rijalitija.

S obzirom na sve češće svađe i nesuglasice, mnogi se pitaju da li će Miona i Ša uspeti da prevaziđu svoje probleme i ostanu zajedno nakon završetka šoua. Njihova veza postala je glavna tema razgovora u kući, a čak su i gledaoci počeli da spekulišu o budućnosti ovog para.

Nenad je, vidno uzrujan, počeo da traži podršku među prijateljima, dok je Miona sve više povlačila u sebe, razmišljajući o svim nesigurnostima koje je veza sa Ša donela. Bez obzira na ishod, jedno je sigurno – kraj “Elite” doneće velike promene za ovaj turbulentni par.

Tokom njihovog sukoba, ona ga je neprestano zasipala gnusnim uvredama, što je dodatno raspalilo njegovu odlučnost da istjera stvar na čistac. Reper je sve vreme išao za njom, prateći je u stopu i zahtevajući izvinjenje. Njegova frustracija je rasla, te je povremeno vikao i besneo, sve dok nije doživeo potpuni slom kada je ona nastavila da ga ponižava.

Situacija je kulminirala kada su ostali cimeri pokušali da ih smire. Reperovi bliski prijatelji pokušali su da ga obuzdaju, dok su oni koji su na njenoj strani pokušavali da je ubede da prekine sa uvredama. U tom haosu, emocije su bile na ivici, a njihova svađa privukla je pažnju mnogobrojne publike.

Reper, poznat po svom temperamentu, nije uspevao da se smiri, a njegovo ponašanje postajalo je sve nekontrolisanije. Svaki pokušaj smirivanja situacije završavao se neuspehom, jer je ona tvrdoglavo odbijala da se izvini i nastavljala sa provokacijama.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo_realno6_

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements