O INTIMNOM ČINU ANELI I JANJUŠA – Zadrugarka bez dlake na jeziku: “Ne može da odoli iskušenjima”


Otkrila svoj stav o trenutnom stanju u rijalitiju…


U novom izdanju emisije “Pitam za druga” na Red televiziji, voditeljka Anastasija Buđić ugostila je bivšu zadrugarku Draganu Mitar.

Zadrugarka se odmah dotakla teme Aneli Ahmić Marka Janjuševića Janjuša i otkrila svoje mišljenje o njihovom odnosu u “Eliti”.

Podsetimo, Dragana je i sama bila učesnica rijalitija “Zadruga”. Ona je za vreme rijalitija bila u vezi sa zadrugarom Edisem Edom Fetićem.

– Ona je devojka i sama rekla da ne može preko noći da izbaci emocije prema mužu, ali da joj se zgadio – rekla je Anastasija.

 

Dragana Mitar

FOTO: Youtube printscreen/Red TV

– Da li Janjuš može da iznese ovu sezonu, a da se ne ogreši o partnerku, bivšu, sadašnju – pitala je voditeljka.

– Jednom ženskaroš, zauvek ženskaroš. On je muško, možda bih i oprostila, ali ni ovu devojku ne shvatam. Kako to tako?! Muva te, ostavi, pa se ti ljubiš i grliš s drugim. Ne daj Bože da završe sa nekim intimnim činom – rekla je Dragana.

 

Dragana Mitar

FOTO: Youtube printscreen/Red TV

– Kad jednom nešto pukne, možemo da krpimo bezbroj puta, ali davati toliko šansi. On vodi ozbiljnu borbu, ali ne može da odoli tim nekim iskušenjima. Kada klikne, onda je to to, dok je sve ovako…On može i s njom i s Jovanom, jasno je o čemu se tu radi i koja je pozadina svega toga. Što se mene tiče, videćemo kako će ta priča da se završi – rekla je Dragana.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com