RASKRINKANE LAŽI MENSURA AJDARPAŠIĆA! Svi su mislili da se smirio, sada izašao dokaz da obmanjuje narod?


Zarada od 2000 evra.


Mensur Ajdarpašić je jedan od najpoznatijih rijaliti takmičara. On ima veliku podršku kod svojih fanova, koji podržavaju svaki njegov korak iako ta ista podrška nije nužno uvek bila oduševljena njegovim izborom emotivnih partnera.

Ovaj atraktivni Baranin ulazi po treći put u rijaliti, a mnogi se pitaju ima li on neki drugi stalni izvor prihoda osim zadruge i podrške fanova. Na jednoj fan grupi na Instagramu napravili su montažu njegovih različitih iskaza o novc u Eliti.

On je na prvom klipu pričao Janjušu kako ne može da zamsili da izađe negde na kafu a da ne potroši 50 evra, što je izazvalo nevericu kod košarkaša.

Drugi klip je bio još provokativniji jer je u njemu Uroš Stanić raskrinkao Mensurove tvrdnje. naiem oni su sedeli u dvorištu i govorili.

– Čekaj, Mensure, da te pitam. Koliko si veliku platu ti imao napolju?

– 2000 evra mesečno – izrekao je Mensi kao iz topa.

– jeste, da si imao toliko, znaš kad bi ušao u rijaliti? Nikad. To pričaj nekom drugom. Malo sutra toliko zarađuješ – spustio ga Uroš.

Zadruga 7

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Potom je išao još jedan klip kako priča da je televizor platio 3.000 evra za kuću. I na krjau još jedan klip kako je dobio auto na poklon i stan. A da se auto ne može dobar kupiti sa manje od 100.000 evra.

Ove njegove tvrdnje su izazvale nevericu, te komenatri ispod njega nisu bili blagonakloni te su poznatog rijaliti učesnika optužili da laže.

Zadruga 7

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Detaljnije u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6

Izvor: srbijadanas.com