OBEZBEĐENJE NIJE DOVOLJNO: Masovna tuča u Zadruzi, guranje, šutiranje, Miki IZVUKAO deblji kraj!


Haos.


Tenzija u Zadruzi je postala svakodnevica, a sada je umalo došlo do masovne tuče, koliko žestoko su se ukućani posvađali.

Optužuju Kiju da je pala JER JE BILA PIJANA, a snimka NEMA: Konačno – EVO ŠTA se zaista desilo (VIDEO)

Sinoć su zadrugari uživali u žurci, a zbog povećane koncentracije alkohola u krvi mnogi su izgubili kontrolu nad svojim ponašanjem. Tako je Tomislav Panić doveo sebe, ali i svoje cimere u vrlo nezgodnu situaciju. Naime, on je zbog nesporazuma ušao u sukob sa Mikijem Đuričićem, pa je u jednom momentu pokušao i fizički da se obračuna sa njim.

Đuričić je dao predlog da Radosav Stefanović Žuti i Tanja Jovićević rotiraju krevete, a Toma, koji je bio pripit, pomislio je da se njemu obraća pa je povikao na Mikija, gurnuo ga, a Đuričić mu je vratio istom merom.

Zadruga tuča

Svi ukućani su skočili kako bi obuzdali svoje cimere, znajući da je alkohol “uradio svoje”, a istog trenutka je uletelo i obezbeđenje kako bi sprečilo veći incident. Nemanja Đerić Đekson je takođe stao uz Tomu kako bi pokušao da ga urazumi, a Bane Čolak i Marko Miljković su takođe bili prisutni tokom ove rasprave, pa su se u gužvi pogurali.