Optužuju Kiju da je pala JER JE BILA PIJANA, a snimka NEMA: Konačno – EVO ŠTA se zaista desilo (VIDEO)


Odjeci burnog jutra na imanju u Šimanovcima.


Vest dana iz rijalitija “Zadruga” svakako je jutrošnji incident u smiraj žurke na imanju u Šimanovcima kada je Kristina Kija Kockar povredila nogu. Stjuardesa iz Zrenjanina je morala da izađe iz “Zadruge” ne bi li joj bila ukazana lekarska pomoć, a vratili su je “na krkačama” sa zavojem na desnom skočnom zglobu.

SLOBA I KIJA ZAJEDNO: Pred incident! Evo šta su radili dok bina nije PALA NA NJU! Luna, diši (VIDEO)

Kristina Kija Kockar

Kako to obično biva kada su udarne vesti iz popularnog rijalitija u pitanju, o svemu se povela rasprava i na društvenim mrežama. Naravno, ponovo su se sudarile dve strane – fanovi Kije Kockar i njeni protivnici.

Pošto snimka pada nije bilo na internetu, oni koji ne vole Kristinu, protumačili su da je stjuardesa pala i povredila se jer je previše popila na žurci. Suprotni tabor ju je naravno branio.

Luna Đogani, Sloba Radanović i Kristina Kija Kockar

A šta se zaista desilo i da Kijina povreda nije bila proizvod njenog pijanstva, posvedočili su niko drugi do – Sloba Radanović i Luna Đogani. Oni su bili očevici nemilog događaja i ispričali su Gordani Džehverović da su krivci za njenu povredu bili DJ Vladimir Arsić Arsa (pobednik “Velikog brata” ušao kao gost da pušta muziku na zabavi) i Lepi Mića koji su pali preko Kije čija noga se zaglavila potom na stepenik od bine gde je i nastradala.

NIKAD VIĐENO U ZADRUZI! Devojke se opustile pa pokazale PREVIŠE – Nikad VRELIJA atmosfera! (VIDEO)

– Arsa je digao Miću i pali su na nju zajedno. Njena noga se zaglavila na stepenik, a oni su joj legli na nogu – objasnio je još uvek zakoniti suprug Kockareve, dok je Luna sve potvrđivala.

Dakle, sve je jasno. Sve i da je Kija popila koju više (a to nije poznato), alkohol nije bio uzrok njenog pada.