ODREKLA SE Anite pred milionima – Matora zadala težak UDARAC, pa usledilo šokantno priznanje: Sprema još jednu SVADBU


Jovana Tomić Matora i njena još uvek zakonita supruga Anita Stanojlović ne uspevaju da pronađu zajednički jezik, a kulminacija sukoba dostigla je vrhunac po ulasku Anđela Rankovića u “Elitu”.


Večeras u “Eliti” su “Pitanja novinara”, a pripadnici sedme sile su naoštreni da pretresu sva aktuelna dešavanja tokom protekle nedelje.

Voditelj Darko Tanasijević je na samom početku započeo konverzaciju sa Jovanom Tomić Matorom.

Jovana Tomić Matora

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Matora, intresuje me, kako se osećaš od kako se Anita preko noći ohladila od tebe, prestala da se bori i dokazuje i brže bolje se preorjentisala na Anđela – pitao je Darko.

– Prethodnih dana me je pucao ego, kompleks i sujeta. Imam malo te oscilacije, ali u principu neću da me porazi, jer nema razloga, nikome ništa nisam nažao uradila, nikoga nisam prevarila, ugrozila, da bih se ja osećala kako sam se osećala danas. Ili čak i zbog tih nekih stvari koje sam propitivala – rekla je Matora.

– Kako si se osećala danas – pitao je Darko.

– Malo su mi tanke strune, pa onda mi malo više licna izgori i imam te oscilacije. Svako što priča, priča o sebi. Sad ja tu da iziskujem nešto što nikada neću dobiti, nema potrebe da pitam. Tražim nešto, a dela mi pokazuju sve…Ništa mi više nije bitno da čujem, da vidim, kao osobu i čoveka sam je otpisala. To što sam pokušala taj razgovor u vešernici, znaš ono kada ti je preveliki ego, nego kada ti neko ne dozvoljava, pa je ono: “Lerao sam te 30 dana, bila si super, sad si kanta za đubre”. Ne vidim da sam sebe nešto toliko ponizila i izblamirala, mislim da drugi nisu svesni svog blama. I danas sam pominjala da me je blam svega toga, a pravo da ti kažem, nije me blam, napravila sam svadbu jer sam želela. Biće još lepša svadba, još lepših stvari u životu – rekla je Matora

– Kakav su tebi par Anita i Anđelo – pitao je Darko.

– Lep je i Anđelo, lepa je i Anita, trudiću se u narednim izborima da nađem još lepšu, možda se opet svidi. Svaka devojka mi je stvarno bila lepa i drago mi je što se sviđa nekim ukućanima – rekla je Tomićeva.

– Ti vršiš neki kasting – rekao je Tanasijević.

– Verujem da će doneti sreću i želim im svu sreću – rekla je Matora.

– Kako komentarišeš to što se Anita obratila administratorima svog profila i rekla da zaprate Anđela i podhitno promene prezime – pitao je Darko.

Anđelo Ranković, Anita Stanojlović

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Lep gest stvarno, prirodno mi je, što bi više stajalo moje prezime?! Danas je rekla da me nije volela prethodnih nedelju dana, sve ovo sada što se uradi je malo glupavo, jer je trebalo da se uradi mnogo ranije. Što je morao neko da uđe da bi ovo tražila?! Danas je rekla da me ne voli, da me nije volela i da je sve to izbledelo, kao i da je uradila sve to da nešto dokaže sebi…Što se mene tiče, drago mi je što je to tražila, sramno mi je što je stajalo prezime mojih roditelja i mog oca tu. Iskreno sam bila sa Anitom u odnosu bez ikakve koristi, verovala sam da kada se odlučiš da imaš to poverenje, da ti kompromis još više radi, na maksimumu je kod mene bila tolerancija, tako da sam se vodila kako mislim da treba…Imala sam pravo da reagujem, zbog prethodnih stvari koje su se desile, kako sam danas – rekla je Matora.

Ja vidim Matora da je tebi jako teško, na početku razgovora, po tvojim odgovorima shvatam da si se naštelovala da ćeš biti hrabrija, jača i odvažnija, ali razumem što vidim i tu tvoju krhku stranu. Ovo jeste ozbiljan životni udarac i potpuno je normalno da si emotivna i ranjiva – rekao je Darko.

– Nije stvar emocije, ne radi se o emocijama, niti se radilo prethodnih dana o emocijama. Ja mislim da je ovo iskreno sa Anitine strane – rekla je Matora.

– Slušao sam da ti je Kačavenda rekla: “Namerno ti ne daje Anita odgovore da ako propadne priča sa Anđelom, da može da se vrati da bi ti rekla da je terala inat” – rekao je Darko.

– Neću gledati to. Može da se protumači, ali ne mislim tako. Neću likovati nekim stvarima, niti pokušati nekoga da omalovažim da bi sutra ja nešto dobila ili postigla, nikada! Stojim iza svojih dela svih koje sam uradila za Anitu, radila sam jer sam htela i bila sam iskrena – rekla je Matora.

– Anđelo je danas pričao njoj kakav je u vezama i rekao je da je on dominantan i to se dopalo Aniti, koja je rekla da voli kada joj nije dopušteno sve što ona hoće. Da li je tako bilo i u vašem braku – pitao je Darko.

– Ne znam šta da kažem. Svako bi voleo da ima partnera kao što sam ja, nisam je gušila, opsesivno bila sa njom, pa ona je ta koja je pravila te scene. Šta, je l’ treba da se bijem i da pravim scene?! Nemanji je rekla da kada sam je najviše omalovažavala da ju je to radilo, a kada sam je napolju zavolela, počela je da se hladi, a kada smo došli u “Zadrugu”, onda je opet počelo. Tako da, ne znam, mislim da je samo devojka bolesna, da ne zna šta hoće – rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Izvor: srbijadanas.com