RUGA joj se u FACU – Anita zgazila na brak s Matorom, otvoreno priznala: “Laknulo mi je, kao da sam skinula LANCE”


Anita Stanojlović pokušala je da se opravda i objasni u kom trenutku su emocije prema Matoroj počele da se gase. Ona je otkrila šta joj odgovara kod Anđela i kakva su njena osećanja trenutno po tom pitanju.


Večeras u “Eliti” su “Pitanja novinara”, a pripadnici sedme sile su naoštreni da pretresu sva aktuelna dešavanja tokom protekle nedelje. Naredna sagovornica Darka Tanasijevića je Anita Stanojlović.

Anita priznala da je doživela olakšanje od kako je ušao Anđelo, kao i da se vratila stara Anita.

Anita Stanojlović

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– U kom trenutku si osetila da ti se gase emocije prema Matoroj – pitao je Darko.

– Ne znam sad tačno ali kad je ušao Anđelo sve se promenilo, jednostavno je ta emocija isparila iz mene, kad sam osetila neku reakciju koju mi je dao. Ja sam ljudima opet pričala da bih ponovo bilo sa ženom ali eto došao je taj gospodin savršeni. Ne bih više sklapala pravog muškarca samo bih rekla Anđelo, sve mi se sviđa kod njega – rekla je Anita.

– Zbog čega Matoroj ne priznaš da nikad nisi imala emocije prema njoj, to svi ukućani misle – pitao je Darko.

– Nebitno mi je mišljenje tih ukućana, uopše ih ne uvažavam niti ih čujem. Ja ih slušam ali ne znači da ih uvažavam – rekla je Anita.

– Mislim da je bolje ovako što se desilo, ne želim više pomirenje, verovatno bih je peckala i dalje sa strane malo. Ona jedno tvrdi za stolom a itekako se nasmeje, da joj dokažem da sam iskrena prema svima. Osećam da mi je laknulo kao da sam skinula lance, nisam ona Anita sa početka, imam neki cilj svoj sada i to je to -rekla je Anita.

Jovana Tomić Matora

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ona je meni govorila da joj je bio najbolji se*s sa mnom od svih muškaraca, ne razumem kako joj je onda bilo dosadno sa mnom ako joj je toliko bilo dobro, znači da folira – rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Izvor: srbijadanas.com