OPIPAO JE uzduž i popreko: Isplivao snimak iz “Elite”, Aneli dohvatio OVAJ MUŠKARAC – Janjuš će doživeti pomračenje


Snimak koji je izašao na Instagramu pokazuje da je Ahmićeva imala simpatije i prema drugim učesnicima, te da Janjušević nije tako poseban kao što je govorila.


Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš pre nekoliko dana stavili su tačku na svoju vezu, a iako mnogi očekuju da jako brzo dođe do pomirenja, jer smatraju da su njihove svađe lažne i da samo pokušavaju da izbiju u prvi plan, sukobi su iz dana u dan sve gori.

Janjuš je nakon poslednjeg pomirenja doneo odluku da raskine jer je ona komunicirala sa Danijelom Dujkovićem Munjezom, sa kojim je bila povezivana i otvoreno flertovala kad je on zbog tragične smrti najmlađeg brata napustio rijaliti.

Iako Ahmićeva na sve moguće načine pokušava da se opere od svojih dela i na Janjuša svali krivicu, zbog čega svakog dana pomirenj aferu sa Jovanom Cvijanović, publika sa društvenih mrežama setila se kako se Aneli ponašala na samom početku rijalitija i koliko je bila dopstupna drugim muškarcima koji su poželeli da je dodirnu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by _tko.tu.koga_ (@_tko.tu.koga_)

Na jednoj stranici koja prati dešavanja u “Eliti” pojavio se snimak iz septembra meseca na kom Bora Terzić, Janjušev drug, opipava Aneli po stomaku i između nogu, a onda ona seda pored njega i grli ga, dok ostali cimeri nemo posmatraju njeno ponašanje.

U kometarima na društvenim mrežama mišljenja su podeljenja, a uglavnom većina smatra da su i Aneli, i Janjuš najveći foliranti, koji su spremni na sve kako bi bili vodeća tema, ali i da će se nakon brutalnih uvreda i nusnih psovki ponovo pomiriti, kad im zafali pažnje, a da li će tako biti ostaje da vidimo.

Izvor: srbijadanas.com