U velikim je BOLOVIMA nakon porođaja: Poznato u kakvom je stanju Aleksandra Nikolić i KADA će napustiti porodilište


Porođaj carskim rezom nije jednostavan zahvat, a oporavak nekada potraje i nedeljama.


Aleksandra Nikolić u sredu popodne se porodila i dobila ćerkicu Leonu.

Pobednica “Zadruge 6” i dalje se nalazi u bolnici na svojom naslednicom, a izvor blizak starleti oglasio se otkrio u kakvom su stanju majka i ćerka.

– Malena Leona je odlično, ali Aleks i dalje oseća velike bolove od carskog. To je normalno s obzirom da je oporavak od carskog duži od oporavka od prirodnog porodjaja. Tih prvih dana rana nakon carskog nepodošljivo boli i pored lekova protiv bolova. Kroz dve nedelje će ti bolovi biti značajno manji, pa će moći u potpunosti da uživa u majčinstvu. Za sada nije zahtevna, uhodava se odlično, provodi sa bebom nekoliko sati tokom dana i jedva čeka da izađu. To će svakako biti kroz dan, dva – navodi izvor za Alo!

Podsetimo, Aleksandra se oglasila nakon što se porodila carskim rezom.

– Ovo je prvi put da se oglašavam nakon porođaja, sve je, hvala Bogu, prošlo u najboljem redu. Nije baš bilo kako smo planirali, morao je da bude carski rez, tako da je mala carica morala carski da izađe – otkrila je Aleksandra, pa dodala:

– Bebac je super, teška je 4 kilograma, 55cm dugačka i zove se Leona, pošto vidim da pišu razna imena, ali to shvatam jer ni ja do skoro nisam znala koje ćemo ime da joj damo. Preslatka je, ne mogu da objasnim trenutno svoja osećanja, opčinjena sam sa njom. FIlip večeras pravi proslavu povodom rođenja ćerkice, a moji sutra prave, i Filip naravno dolazi i on će biti tu. Sve vreme je bio na vezi sa mnom i lekarima, i stvarno moram da se zahvalim profesoru Jurišiću i njegovoj ženi Žaklini na svemu, zaista su vodili računa o meni, a kada ću izaći iz bolnice ne znam, za sada smo ovde i oporavljamo se – rekla je mlada mama za Pink.rs.

Izvor: srbijadanas.com