OTAC I MAĆEHA KONTROVERZNOG ZADRUGARA ULAZE U ZADRUGU: Potpisali ugovor na televiziji Pink


Očekujemo i sina.


Osman Karić, otac bivšeg zadrugara Stefana Karića, koji je prošle sezone u “Zadruzi” vodio radio-emisiju “Amnezija”, novi je učesnik rijalitija “Elita”.

Naime, on se usnimio sa svojom suprugom Kristinom u zgradi televizije Pink na Dedinju, te najavio ulazak. Prvo je potkačio svoje “hejtere”, a potom objavio snimke ispred jedne od kancelarija na televiziji Pink.

Kupiću danas jednog psa Pita, ja sam sam po sebi “Elita”, u mene je tvrda k*ta. A to vas hejteri najviše zanima, stanite u red, jer zovu me Pit Bred – započeo je Osman, pa nastavio:

– Mi smo elita, a ovi što kažu da preko njih hoćemo u “Elitu”, oni su upravo preko nas i ušli u rijaliti. Molili su – napisao je Osman, te usnimio kako sedi u zgradi Pinka i pokazuje svoj skupoceni sat.

– Dva, dva, nula, ovo je Pinkova kula. Ovo je šok soba, ovde su bili i Luna i Sloba, bila i Kija, što jezikom palaca kao zmija. Bili su likovi mnogi, a vama hejteri, za vas su to samo pusti snovi – poručio je Stefanov otac putem svog storija na društvenoj mreži Instagram.

Izvor: srbijadanas.com