(ŠOK FOTO) OVAKO JE DALILA IZGLEDALA NA MATURI: Intimni delovi JEDVA pokriveni, profesori ostali zblanuti!


Pored diskutabilnog stajlinga, Dalilina kosa je takođe nešto što je svima “upalo u oči”.


Dalila Dragojević je stekla ogromnu popularnost zahvaljujući učešću u rijaliti programima.

Iako je u “Zadruzi 5” prilično neslavno prošla, budući da je u rijaliti ušla zajedno sa tadašnjim suprugom Dejanom Dragojevićem, i da su svoju ljubav i brak javnosti predstavljali kao idilične, a potom ga je pred kamerama prevarila sa Filipom Carem, sa kojim je nastavila vezu dok joj je suprug bio u istoj kući, Dalila je postala jedna od najomraženijih lica sa domaće javne scene.

Nakon što je upravo Dejan odneo pobedu, a ona osvojila visoko drugo mesto, Dalila je batalila rijaliti i postala voditeljka na Hajp televiziji. Ipak, uporedo se bavila TikTokom, gde je stekla ogroman broj pratilaca koji redovno gledaju njene lajvove i mečeve koje igra sa ostalim tiktokerima, a prilikom kojih im fanovi šalju poklone koje oni kasnije mogu da unovče.

 

Dalila Mujić

Foto: Srbija Danas

Pisalo se da Dalila na ovaj način zaradi i do 15 hiljada evra nedeljno, jer nekada snima i po 20 sati, ali Dragojevićeva nikada ne želi da govori o ciframa.

O njenom životu se svašta zna, ali se sada prvi put pojavila slika iz Daliline rane mladosti, tačnije, fotografija je nastala na njenoj maturskoj večeri, a Dragojevićeva je zaista neprepoznatljiva.

Ono što prvo upada u oči jeste haljina koju je Dalila odabrala za maturu. Crna, od potpuno providne čipke, sa nečim nalik na cvetove što joj pokriva samo intimne delove… “Barbi” izblajhana kosa, ali i lice koje je potpuno drugačije. Očekivano je da Dalila neće isto izgledati kao maturantkinja i sada sa 30 godina, ali je transformacija zaista velika.

Poznato je da je vicešampionka imala određene estetske zahvate na svom licu, pa i to pored godina pravi određenu razliku.

Slika je izazvala gomilu komentara na mrežama, a ljudi ne kriju šok zbog njenog stajlinga koji zasigurno nije primeren za jednu mladu devojku koja je tek maturirala. Kako se može pročitati na mrežama, čak su i Dalilini profesori bili šokirani kada se ovako pojavila na maturskoj večeri, što je i ona sama potvrdila objavom na svom Fejsbuku.

– Sećam se toga dana kao da je juče bilo. Parkiramo se sa autom, ja izlazim a svi bez teksta u fazonu “ko je ova”? A u meni onaj najljepši ženski osećaj, onaj osećaj kada si sama sebi lepa i najlepša. U sebi ponavljam “Bože samo da se ne okliznem, da ne padnem pred dušmanima, samo da uđemo u salu što pre” Prilaze profesori s pitanjem “Dalila gde si ti takva krenula” a dečaci me brane “Profesore pa zar nemamo najlepšu vršnjakinju”…imate reče profesor, ali da dođe u ovakvoj haljini pa i nije baš dobro za srce nas starijih koji trebamo još generacija da ispratimo – stajalo je u Dalilinoj objavi.

Dalila Dragojević

Izvor: srbijadanas.com