OTKRIVAMO – Milena Kačavenda danas se zauvek OPROSTILA od svoje majke, a evo KADA se vraća u “Elitu”


Velika porodična tragedija učesnicu rijalitija, zadesila je drugog aprila. Njen oslonac i podrška, majka Smiljana, preminula je u Zemunskoj bolnici dan pre 71. rođendana.


Učesnica ,,Elite” Milena Kačavenda napustila je rijaliti kako bi danas prisustvovala sahrani majke Smiljane Lalić. Pogreb je održan na  Bežanijskom groblju u Beogradu.

Ekipa portala Srbija Danas nalazi se na licu mesta, gde je zabeležila neutešnu Milenu Kačavendu, koja ne može da sakrije tugu zbog porodične tragedije.

Milena se stoički drži dok danas prima saučešċa od prijatelja i porodice. Sve vreme su uz nju njeni sinovi Lazar i Mateja, koji su majci velika podrška u bolu koji oseća.

Milena Kačavenda
Milena Kačavenda / Izvor: Srbija Danas

Mileni su podršku pružile Vanja Živić, bivša stanarka Bele kuće, Ana Tomić, majka Jovane Tomić Matore i Radomir Taki Marinković, otac aktuelne učesnice “Elite” Maje Marinković. Matorina majka je prišla Mileni i kroz zagrljaj joj pružila utehu.

Ekipa portala Srbija Danas na licu mesta saznala šta će biti sa Kačavendinim daljim učešćem u rijalitiju.

Milena, Vanja, Taki, Ana
Milena, Vanja, Taki, Ana / Izvor: Srbija Danas

Kako naša reporterka javlja, Milena je u razgovoru sa bivšom cimerkom Vanjom otkrila da još uvek ne zna tačan datum povratka u Belu kuću.

Pretpostavlja se da je Mileni potrebno još vremena da prihvati tragediju koja joj se desila, te da se psihički dovoljno osnaži da se ponovo priključi učesnicima “Elite”.

Izvor: srbijadanas.com