Maji i Aniti neće biti dobro kad OVO SAZNAJU: Bivši dečko razvezao jezik, Stanojlovićevoj se sprema PAKAO u spoljnom svetu?


Veliki rijaliti zavodnik budnim okom motri na zadrugarke!


Bivši zadrugar Marko Marković ostavio je jak utisak u rijalitiju “Zadruga”, a i dalje se priča o njegovim ljubavnim uspesima sa atraktivnim učesnicima. Jedna od njegovih bivših devojaka je i Anita Stanojlović, koja se poslednjih dana sve češće svađa sa Anđelom Rankovićem.

Anita je Anđelu čak ljubomorisala na ženu koja radi kao krupije u kazinu, zbog čega su mnogi pomislili da pravi lažnu frku, kako bi ponovo postala jedna od glavnih tema u rijalitiju. Sa ovim se slaže i Marko.

Marko Marković, Anita Stanojlović, Ana Spasojević, Milica Veselinović
Marko Marković, Anita Stanojlović, Ana Spasojević, Milica Veselinović / Izvor: Srbija Danas

– S obzirom na to da sam i pre izjavljivao i rekao za Anitu da je zarad rijalitija i publiciteta spremna na sve, ne bi me začudilo da pravi lažne svađe. Mislim, van svake pameti, kao ljubomoriše na krupijea iz kazina… Ha-ha-ha-ha… Nigde veze, oni će kad izađu opstati sigurno nekih 15-20 minuta – rekao je Marko za Republiku, pa dodao:

Anita Stanojlović, Anđelo Ranković, Maja Marinković
Anita Stanojlović, Anđelo Ranković, Maja Marinković / Izvor: Foto: Youtube printscreen/Zadruga official/SD

– Mada, vrlo moguće da polazi ona od sebe same i onoga što je uradila, pa se boji da se njoj ne vrati. Ali, na sve je spremna, u to sam siguran – bio je oštar Marković, a onda se dotakao i Marinkovićeve i Krofaka.

Miona Jovanović, Stanislav Krofak, Maja Marinković
Miona Jovanović, Stanislav Krofak, Maja Marinković / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Što se Maje i Stanislava tiče, simpatični su. Mislim da se on ozbiljno primio na nju – zaključio je Marko za pomenute medije.

Srbija Danas/Republika