OTKRIVENO: Ovaj pevač je bio ADMIN na Aleksandrinom Instagramu dok je u Zadruzi RATOVALA sa Davidom


Spremaju novi projekat…


Nakon diskvalifikacije iz rijalitija “Zadruga 2“, posle čega je ipak pomilovana, Aleksandru Subotić su na društvenim mrežama dovodili u vezu sa pevačem Stevanom Sekulićem, sa kojim se ona družila u toku pauze i sa kojim je snimila i spot.

On kaže da su njih dvoje još uvek u dobrim odnosima, ali i da je, uz druge admine, održavao njen Instagram tokom drugog boravka na imanju u Šimanovcima.

– Sa Aleksandrom sam u odličnim odnosima, bili smo na vezi i viđali se sve vreme pre njenog povratka u Zadrugu. Kad je ušla, bio sam joj podrška, takođe sam adminima pomagao u vođenju njenog instagram profila – rekao je Stevan za portal “nemazabranjenih” i dodao:

– Ni nakon “Zadruge” se ništa nije promenilo, dogovarali smo da se vidimo, ali zbog njenih obaveza, putovanja, a i mojih nastupa, nismo mogli da se uklopimo. Mada, otkriću samo detalj, spremamo novi projekat koji će sigurno razbiti trending.

Da podsetimo, Aleksić je u toku “Zadruge” demantovao spekulacije da su Aleksandra i on imali ljubavnu priču.

View this post on Instagram

?

A post shared by STEVAN SEKULIĆ (@stevansekulic) on

– Iznenađen sam pre svega što me neki predstavljaju u takvom kontekstu. Ne znam čemu sve to jer Aleksandra i ja nikada nismo bili zajedno već smo drugari – rekao je tada Stevan.