POSLEDICE SE JOŠ VIDE: Nadežda PRVI put pokazala kako joj izgleda lice posle HAOSA sa Tomom (FOTO)


Odlučila je…


Mlada talentovana pevačica i bivša učesnica “Zadruge 2” Nadežda Biljić nedavno je proživela pravu dramu, kada je, kako je rekla, na nju fizički nasrnuo njen tadašnji dečko, bivši zadrugar Tomislav Panić.

Nadežda se posle incidenta odmah uputila u Urgentni centar, gde su joj konstatovane i sanirane povrede, a potom i u policijsku stanicu. Toma je priveden na saslušanje, a posle nekoliko sati je pušten iz policije, te je dobio zabranu prilaska Biljićevoj, kako je pevačica otkrila.

Iako se u medijima polemisalo da je Nadežda spremna da oprosti Paniću, ona je to oštro demantovala, a sada je odlučila da okrene potpuno novi list u svom životu, o čemu je obavestila svoje verne fanove putem Instagrama.

Stori Nadežde Biljić na Instagramu

Stori Nadežde Biljić na Instagramu
Foto: Instagram printscreen/nadezda_biljic_official

– Odlučila sam da ću da budem srećna i da neću više da skidam osmeh sa lica, brojimo sitno do nove pesme, jedva čekam da je čujete – napisala je Nadežda uz fotografiju na kojoj se od srca smeje.

Izgleda da je težak period konačno iza pevačice, te da je spremna za nove radne pobede, u čemu joj neizmernu podršku pružaju svi njeni pratioci.