OVO JE NAJBOLNIJI TRENUTAK… Anita priznala neverstvo, Matora ZAURLALA na sav glas od bola i tuge


Teško i za gledati…


Sinoć je u “Eliti” došlo do ogromne drame kada je Jovana Tomić Matora saznala da ju je njena supruga Anita Tomić, nekada Stanojlović, mesecima lagala i iza leđa se dopisivala sa drugom devojkom.

Matea Car, devojka sa kojom je Anita radila Matoroj iza leđa, ušla je sinoć na kratko u rijaliti kako bi u lice otkrila sve Jovani, a ubrzo je nastala prava drama. Nakon što je Matora razgovarala sa njom u Šiša baru, uputila se kod Anite koja je sve vreme poricala da je to uradila, te da je Matea sve izmislila u želji da ih rastavi.

Budući da joj Matora nije verovala, te joj je poručila da će sačekati “Pitanja novinara” i uključenje voditelja Darka Tanasijevića za kojeg je znala da će joj reći istinu, Anita je na kraju odlučila da prizna neverstvo.

 

Jovana Tomić Matora

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Matora nije mogla da veruje da ju je supruga izdala na tako užasan način, a u jednom trenutku je nasrnula na Anitu, pa je obezbeđenje moralo da reaguje i razdvoji ih. Nakon što je u suzama izletela iz hotela u kojem su razgovarale, Matora je počela da šutira i lomi po dvorištu, ali je obezbeđenje uspelo da je savlada kako se ne bi povredila.

Matora je zaurlala na sav glas od bola i tuge zbog Anitine izdaje, a gledaoci komentarišu da je upravo ovo jedan od najbolnijih trenutaka cele sezone…

 

Anita Stanojlović, Miljana Kulić

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Kako je izgledala ova dramatična scena, pogledajte na snimku ispod:

Izvor: srbijadanas.com