“Ovo je SMEĆE koje PIPKA DECU U VRTIĆU!” Vuk Mob razotkriva – VASPITAČ koji MONSTRUOZNO uznemirava mališane? (FOTO)


Klupko se polako odmotava…


Vuk Mob, reper i bivši učesnik rijaliti formata “Zadruga“, na svom profilu na jednoj socijalnoj mreži je zaprepastio pratioce, podelivši jednu od veoma ozbiljnih i alarmantnih objava.

Objavio je fotografiju momka, za kog tvrdi da je pedofil, što je izazvalo pravu pometnju među svima koji poznaju mladića, ali i onima koji ne poznaju, naročito imajući na umu sva dešavanja koja su se odigrala u prethodnim danima, te su ljudi dodatno, sa pravom, osetljivi.

– Evo ga pedofil, podelite fotografiju da ga svi vide, smeće, dirao je decu i fotografisao. Govorio je da je to njihova tajna. Vaspitač u vrtiću – stoji u opisu pomenute fotografije momka, za kojeg se sumnja da je počinio krivično delo.

Svetlost dana su ugledale i poruke koje je jedna od majki deteta koje inače pohađa izvesni vrtić poslala. Ona je dodala kako je reč o slučaju koji joj je jutros postao poznat, te ni časa časila nije da isti nekako saopšti javnosti.

– Ponekad je bio u grupama gde se nalaze moja ćerka i sin. Sada su roditelji počeli svašta da pišu po Viber grupama. Strašno šta se dešava, izgleda da ni mi u malim mestima  nismo sigurni – glasio je samo deo poruke koju je jedna od uznemirenih majki poslala.

Kako će se ova situacija odvijati, ostaje nam da ispratiomo u narednim satima.

Izvor: srbijadanas.com