“KO TI JE TAJ HIRURG?!” Tamaru Đurić pokušali da uvrede ali im je OVAKO ZAPUŠILA USTA! (VIDEO)


Odgovorila u svom stilu!


Tamara Đurić, model i popularna učesnica nekada prikazivanog rijaliti formata “Farma” u kojem je zauzela visoko 2. mesto, iako mnogi spekulišu da je ona pravi pobednik, te da su joj na nefer način svojom “igrom” tadašnji cimeri ukrali pobedu, ponovo se našla na meti zluradih komentara.

Lepa Tamara i ovog puta je dostojanstvena, pa se ne upušta u polemisanje sa pojedincima koji očigledno žele da naruše sliku koju godinama gradi u javnosti, sliku urbane i mlade mame.

Na jednom od snimaka koje je podelila sa svojim pratiocima na socijalnim mrežama, što inače radi jer se bavi svojim pratiocima, moglo se videti da Tamara ima obrve do “pola čela”, ali i nikad izraženije jagodice.

Ispod jagodice i na očima su i dalje vidljive modrice, koja je potom pokrila kada je otišla kod frizera. Pojedini pratioci su joj ostavljali komentare različitog tipa i pokušali da je uvrede.

 Nikad dužu bradu nismo videli. Ko je taj hirurg koji je to sve napravio – glasili su zluradi komentari na koje je Tamara ostala nema, jer kao i obično, istima ne pridaje značaj.

Đuričićeva je odlučila da svojim fotografijama i snimcima demantuje sve one koji pokušavaju da ospore njen atraktivan izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89)

Izvor: srbijadanas.com