OVO SU USLOVI PONUĐENI MILJANI KULIĆ ZA “ELITU”: Najozbiljniji honorar, a tek da saznate za ovaj detalj – Miljana potvrdila?


Niko se nije nadao da će njihovu konverzaciju objaviti javno.


Bivša zadrugarka Miljana Kulić je u svom poslednjem gostovanju u emisiji “Narod pita” otkrila da je potpisala ugovor za “Elitu” i da ulazi u novi projekat televizije Pink. Ipak, danas je došlo do iznenadnog preokreta, te se Kulićeva obratila pratiocima na društvenoj mreži Instagram, te otkrila kako ipak neće ući u pomenuti projekat.

– Obaveštenje! Hvala vam na pregršt poruka koje mi šaljete svakodnevno. Hvala vam, armijo, najjači smo, tj. najjači ste! Ja, Miljana Kulić, ne ulazim u Zadrugu! Uskoro vas očekuje nešto gde ćemo mnogo više da se družimo… Volim vas – poručila je Kulićeva.

Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Međutim, njen bivši dečko, Nenad Macanović Bebica, odmah je demantovao Kulićevu, pa objavio njihove šokantne prepiske, u kojim Miljana objašnjava da ulazi u Zadrugu 7, jer su joj ispunjeni svi uslovi. Najpre je Bebica ironično napisao da Miljana nikada ne laže, a onda je za sve dostavio dokaze:

– Sad mi je javljeno da su mi svi uslovi ispunjeni, honorar, frizer, terapeut… – nabrajala je Miljana.

– Pa, normalno, dvorska luda, da imaju ljudi šta da vide – odgovorio je Bebica.

Sve detaljnije pročitajte u nastavku njihove konverzacije.

Izvor: srbijadanas.com