BRUKA! Aleks Nikolić mu uzela pare, a sad ga tera od sebe – bez stida i srama: “Radiš za novac kakva ljubav”


Narod zgranut.


Pobednica “Zadruge 6” Aleksandra Nikolić je održala “lajv” na društvenoj mreži TikTok, gde je pojasnila da je odlučila da prekine odnos sa izvesnim Darkićem.

Ovaj tiktoker je bio jedna od osoba koja je Aleks slala najviše poklona na ovoj mreži, ali je i tome došao kraj, te je Nikolićeva zauvek prekinula kontakt sa njim.

Zadruga 6

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Tako da, iskreno da vam kažem, sve mi je od starta bilo čudno. Ne bih ga komentarisala ništa preterano. Ali u mojoj okolini su ljudi koji su pravi, koji nisu lažni. Meni to zaista ne treba. Pričaće mi danas da me voli kao sestru, pa da ide da “gifta” nekog drugog, pa da mi kaže da će da objasni. Ne zanima me. Meni je to malo zastrašujuće i jezivo… Kao priča da me voli, da me voli u paru, ljubav cveta, spremio poklon za svadbu… I onda kao, uradi tako nešto… Meni je sve to oduvek bilo čudno. Filipa čak i dalje “gifta”, ali što dalje od mene. Nije normalno da ti neko priča da te voli kao rođenu sestru, da je tu za mene, da deluje skroz normalno i onda samo odjednom puf. Priča mi u “lajvu” da promenim glas. Meni niko ništa ne može da određuje u životu. Hvala njemu na “giftovima” koje je slao, ali od mene što dalje. Ali to su nebitni ljudi, koji su tu postali bitni jer su “giftali” mene ili Filipa – pričala je Aleks.

 

Aleksandra Nikolić

Foto: Instagram Printscreen/b.r.u.t.a.l.n.e.lj.u.d.i.n.e

Ovaj snimak se proširio po društvenim mrežama, a Aleks je stavljena na stub srama.

“Hoće ženska da raspolaže tuđim novčanikom, pa to ti je”, “Vrati onda sve što ti je poklanjao, rešen problem”, “Ova hoće samo njoj da poklanja”, “Bože, kako je glupa, to je strašno, a najviše Bujka voli lovu”, “Koja si ti budaletina, Aleks, ti hoćeš da određuješ nekome kome će šta da poklanja, zato ti je Fikret jednom rekao da si glupa  kao njegov polni organ”, “O, gospođo, hoćeš poklon, a ne sme niko ništa da ti kaže, sve što radiš, radiš za pare, to se vidi, kakva ljubav. Da li si videla da ti verenik lajkuje bivšu?”, samo su neki od komentara ispod ove objave.

Detaljnije u nastavku

Izvor: srbijadanas.com