Plaši se da se ne DISKVALIFIKUJE: Matora raskrinkala Anitine PRLJAVE PLANOVE – progovorila o njenom HONORARU


Jovana je “sklopila kockice” i shvatila je šta joj je sve Anita priređivala. Zaključila je da je ona manipulisala njom preko deteta.


Već nedeljama unazad svi u Beloj kući bruje o turbulentnom odnosu Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović. Nakon što se saznalo da se Anita dopisivala sa Mateom Car, Matora je odlučila da stavi tačku na njihov brak.

Jovana je sabrala utiske iz odnosa sa Anitom, pa je zaključila da je ona možda imala “prljav plan” da zaradi veliki honorar u rijalitiju, a da potom porodubi odnos sa Mateom. Matora se plaši da joj ne padne na pamet da se diskvalifikuje pre kraja “Elite”.

Jovana Tomić Matora

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Da bar nije gurala to dete, još sam veći poriv imala da budem tu kad je rekla da je se otac odrekao i ostale stvari baš sam se sažalila. Za Japan vidiš da je istina, u fazonu ja kad odem ona bi se videla sa ovom ko zna šta bi tu bilo. Ona je mene psihički razvalila ovde. I još sad ona prebacuje krivicu na mene, ko će da poveruje u to. Ona je verovatno ušla ovde za pare, ko garantuje da nije razmišljala kad izađe napolje da će da produbi odnos sa Mateom i da budu finansijski osigurane. Ma kakvo pomirenje, ne razmišljam o tome uopšte, samo da izbegnem situacije da ne budem diskvalifikovana, samo da izađem iole živa i zdrava i to je to – rekla je Matora

Anita Stanojlović

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ko zna šta je njoj sve u glavi trenutno, još mi je njen ćale rekao neke stvari to ne smem sad da ti govorim. Ona je išla u sitne detalje da mene diskredituje ovde, sve je planski odrađeno. Ja sam znala da ona ima tu podlu crtu, ali toliko. Zna ona vrlo dobro kako me je vezivala za dete. Ona priđe meni kod kreveta i kaže kako će dete sad bez tebe i mene ako me ne bude bilo. Još meni žao deteta, on plače bez majke sve vreme – dodala je Matora.

– Ona non-stop menja priču totalno se pogubila kako može bilo ko da joj veruje, ona priča da joj je neko uništio porodicu, a sama je napravila to uništenje. Treba malo pametnije da priča, ali izgleda da se sve vreme folira – dodao je Đedović.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com