POMIRILI SE JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ I STEFAN KARIĆ: Drži ga ČVRSTO za ruku – Nisu mogli da SAKRIJU lepe vesti


Preokret!


Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić glasili su za najskladniji rijaliti ljubavni par.

Oni su svoj odnos započeli u 4. sezoni “Zadruge”, nakon što je ona javno ostavila tadašnjeg dečka Luku. Početkom pete sezone istoimenog rijalitija, Stefana Karića smo videli na vratima Bele kuće, gde je i ostao do kraja, celih deset meseci, dok ga je Jovana verno čekala u njegovoj vili sa bazenom, u kojoj žive Osman i njegova supruga.

Svi su prognozirali da će ta ljubav biti krunisana brakom, ali na iznenađenje mnogih, njih dvoje su posle zajedničkog odmora stavili tačnu na emotivni odnos, a razloge raskida nisu želeli da iznose u javnosti.

Sudeći po njihovim slikama i snimcima na društvenim mrežama, delovalo je kao da su nastavili dalje i da ne pate, ali je jedna slika stavila sve u drugi plan.

Naime, na Instagramu se pojavila fotografija na kojoj Jovana čvrsto drži izvesnog muškarca za ruku, koja je cela istetovirana.

Kada se malo bolje pogleda, iste takve tetovaže, kao i sat na ruci ima Stefan Karić.

Stefan Karić

Foto:Instagram printscreen/steffan_kariic

Ova fotografija ukazuje na to da su Misica i Karić ipak uspeli da prebrode sve nesuglasice i umesto tačke na svoju ljubav, stave zarez i nastave dalje. Sa druge strane, postoji mogućnost da oni uopšte nisu ni raskinuli.

Šta se tačnu tu dešava, saznaćemo vremenom.

Izvor: srbijadanas.com