PONOVO POSEGLA ZA ČAŠOM: Marina Popović RAZJARENO urlala na Sanju Grujić – Nazvala je NAJGORIM IMENIMA!


Sukob se nastavlja!


Sanja Grujić i Marina Popović su tokom emisije “Izbor potrčka” opet su ušle u sukob, gde se Marina ponovo uhvatila za čašu, u pokušaju da gađa starletu.

– Ku*va o poštenju. Ja sam napravila grešku jer je zadatak bio da upravo po svom nivou pošaljem, ja sam to isključila – rekla je Marina.

– Nije ni Sanja bila naivna, vređala joj je dete i nazvala šibicarem. Šta je problem? Bani se. Sanja šatorski ološ priča ko je ko – rekao je Mića.

– Nikad nikome porodicu nisam dirala. Ako krenem da pričam, pričaćemo do kraja. Tebi sam dala budžet da vidim kome ćeš ti da pomogneš, nikome ni čašu vode ovde nisi ponudila, vas dve ste dobre za rijaliti – rekla je Marina.

– Ovde niko nije dužan da pomaže. Ona je iznela svoje mišljenje, ne slažem se šta je rekla za vašeg muža, ali nije dužna nikome da pomaže – rekao je Marko Marković.

– Ti si, ja sam budžet da ne bi svi dobili male, ja sam danas malo porazgovarala da vidim da budete zajedno. Ona je meni rekla da ste zajedno u budžetu – rekla je Marina.

Marina Popović

Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official

– Nisam – rekla je Anita.

– Ja nemam ništ aprotiv Uroša i Maje, a njima ste dali dva velika budžeta – rekao je Marko.

– Vi ne možete da razgovarate drugačije, neko ko je naučio da bude bezobrazan, ne može. Ona gura svoju priču i samo razmišlja o se*su. Moja deca žive sa mnom, nemoj da mi spominješ decu đubre jedno pokvareno. Moja deca su završila škole, pametna, sin mi radi u Nemačkoj. Kad budeš rodila, možeš da razgovaraš sa mnom – rekla je Marina.

– Ne možete da govorite kakva sam ja ćerka, ako ja ne mogu da govorim kakva ste vi majka. Na osnovui čega vi iznosite mišljenje da sam ja ku*va. Ako su nam ovakve majke i žene, bolje da nas nema – rekla je Sanja.

Marina Popović, Sanja Grujić

Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official

– Ćuti ku*vo napumpana, ova ku*vetina se je*e ispod šatora. Skini te štikle, moj ku*ac je veći. Vrati te balone pi*ka ti materina smrdljiva, ku*vetino prljavih gaća – rekao je Mića

– Rekla je da bi te se odrekla da ti je majka – rekao je Milan.

– Mića se zaljubio, Mića se zaljubio – vikala je Sanja, a aplaudirali su ostali.

– Mića te je je*ao, Mića te je je*ao – vikao je Mića.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Izvor: srbijadanas.com