POSLEDNJE OGLAŠAVANJE: Janjuš i dalje ne može da se pomiri sa GUBITKOM BRATA, bol ne jenjava


Neviđena tragedija pogodila je porodicu iz Prijepolja.


Mihajlo Janjušević, rođeni brat učesnika “Elite” Marka Janjuševića Janjuša, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje, ali i široku javnost u šoku.

Janjuš je teško podneo gubitak brata, pa je sada u znak sećanja na Mihajla objavio fotografiju na društvenoj mreži Instagram, a publika koja verno prati Marka i svaki njegov korak ostala je zatečena prelepom slikom najmlađeg pokojnog Janjuševića.

– Lepoto moja. Sećam se ove godine… – napisao je Janjuš uz emotikon koji plače. U pitanju je slika malog Mihajla koji sedi u krilu Deda Mraza, zajedno sa paketićem.

Podsetimo, scene tokom sahrane bile su veoma bolne. Majka je jecala na sav glas, dok su braća nepomično stajala i gledala u Mihajlov kovčeg.

Kada je sahrana završena na groblju u Prijepolju nastali su muk i tišina, a scena grobnog mesta prekrivenog cvećem ledi krv u žilama.

Mihajlo Janjušević, mlađi brat košarkaša i zadrugara Marka Janjuševića Janjuša preminuo je 25. decembra, a sumnja se da je izvršio samoubistvo u 27. godini. Njegovo beživotno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu u centru Beograda gde je živeo, a nakon obdukcije, telo je preuzeo Janjuš tokom jučerašnjeg popodneva, te se zaputio u Prijepolje gde je Mihajlo i sahranjen. Sahrana se održala na lokalnom groblju “Dvorine”, a ožalošćena porodica primala je saučešće u svojoj kući na Kolovratu.

Mihajlo Janjušević

Izvor: srbijadanas.com