Nakon smrti brata OGLASIO se Janjuš – Dirljiva fotografija kruži internetom: Ovo je RASPLAKALO naciju


Marko Janjušević Janjuš je nakon gubitka svog mlađeg brata objavio fotografiju iz njihovog detinjstva na društvenoj mreži, što je potreslo i dirnulo mnoge fanove.


Mihajlo Janjušević, rođeni brat učesnika “Elite” Marka Janjuševića Janjuša, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje, ali i široku javnost u šoku.

Janjuš je teško podneo gubitak brata, pa je sada u znak sećanja na Mihajla objavio fotografiju na društvenoj mreži Instagram, a čitava nacija bila je dirnuta kada je videla kakva je fotografija u pitanju.

Na fotografiji se jasno vidi kako su tri brata još kada su bili deca zagrljeni, što simbolizuje Janjuša, Borisa i Mihajla.

Iznad fotografije dečaka, nalazi se Mihajlo sa koferima, a Janjuš je hteo time da prikaže kako on putuje i zauvek ih napušta.

On je na večni počinak ispraćen u sredu, 27. decembra u rodnom Prijepolju na Kolovratu, nedaleko od porodične kuće, a malo je reći da je prizor na sahrani slomio mnoga srca. Da tuga i bol ne jenjavaju govori i Janjuševa poslednja objava na društvenoj mreži Instagram, gde je putem storija objavio reči koje kidaju dušu.

Mihajlo Janjušević

Foto: Srbija Danas

– Mnogo sam puta u životu gubio, a sada sam stvarno izgubio. Mnogo sam puta i pobedio, al’ ovog puta ne znam da li ću moći… Ne znam brate kako ću… – napisao je Marko.

Podsetimo, Mihajlo Janjušević, mlađi brat košarkaša i zadrugara Marka Janjuševića Janjuša preminuo je pre dva dana, a sumnja se da je izvršio samoubistvo u 27. godini. Njegovo beživotno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu u centru Beograda gde je živeo, a nakon obdukcije, telo je preuzeo Janjuš, te se zaputio u Prijepolje gde je Mihajlo ispraćen na večni počinak.

Izvor: srbijadanas.com