Poslednje oglašavanje Janjuševog brata: Da li je ovaj potez ukazivao na fatalni ishod? (FOTO)


Tužne vesti zavile su u crno porodicu iz Prijepolja.


Mihajlo je bio mlađi brat Marka Janjuševića Janjuša, takmičara rijalitija “Elita”. Bavio se modelingom i bio je strastveni zaljubljenik u teretanu.

Mihajlo Janjušević, mlađi brat košarkaša i zadrugara Marka Janjuševića Janjuša preminuo je 25. decembra, a sumnja se da je izvršio samoubistvo u 27. godini. Njegovo beživotno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu u centru Beograda gde je živeo, a nakon obdukcije, telo je preuzeo Janjuš, te se zaputio u Prijepolje gde je Mihajlo juče sahranjen.

Sahrana

Sahrana
Foto: Srbija Danas/Instagram printscreen/janmiha

Mihailo se oglašavao javno povodom učešća 10 godina starijeg brata u rijalitiju “Zadruga”, te je komentarisao njegove odnose sa učesnicima. Pokojni Mihailo je nedavno obrisao sve objave na društvenoj mreži Instagram, a poslednja objavljena fotografija je od 16. decembra.

Sahrana se održala juče, na lokalnom groblju “Dvorine”, a ožalošćena porodica primala je saučešće u svojoj kući na Kolovratu. Rodbina i prijatelji su u povorci dopratili kovčeg pokojnog Mihajla i okupili se da po poslednji put odaju počart mladiću, pre spuštanja sanduka u raku. Najstariji brat, Marko Janjušević održao je potresan govor.

– Bio si oduvek svoj, sve je moglo drugačije. Izvini. Borio si se sa svojim demonima sam – rekao je između ostalog Janjuš.

Janjuš je skočio na sanduk pokojnog brata, a potom odlučio da se “oprosti” od njega na nesvakidašnji način. Kada su ga spustili u raku, Janjuš je bacio sat, pa mu se još jednom obratio:

– Miki moj najvoljeniji, evo ti da imaš na onom svetu – poručio je Janjuš i bacio svoj sat u raku.

 

Marko Janjušević Janjuš

Foto: Srbija Danas

Sahrana Mihajla Janjuševića bez popa

Mladi Mihajlo odlučio je da izvrši samoubistvo, što se smatra jednim od najvećih grehova. U ovakvim slučajevima pop ne dolazi na sahranu, osim u iznimnim slučajevima. Najveći smrtni greh koji čovek može da počini je da oduzme sebi život, jer posle toga, kažu, ne može da se pokaje nad svojim činom, kao što može čovek koji ubije drugog čoveka.

Po pravilu Srpska pravoslavna crkva ne služi opelo samoubicama. Ali…

– Izvršiti samoubistvo je smrtni greh, svaki greh Bog oprosti, al’ hulu na Duha Svetoga ne prašta, a to počini čovek koji se nikada ne ispovedi i čovek koji izvrši samoubistvo, jer je on pohulio na život, na Duha Svetoga – rekli su za Telegraf iz SPC.

Janjuševa supruga besna na novinare

Janjuševa bivša supruga Ena Senić nikada se nije javno oglašavala po pitanju svog života, braka ili košarkaševog učešća u rijalitiju, a kada smo je pozvali nakon saznanja da je njegov mlađi brat pronađen mrtav, u želji da saznamo i plasiramo proverene informacije, Ena nije želela da govori.

– Sram vas bilo! Nemojte me zvati, pogotovo ne u ovakvoj situaciji – poručila je besno Ena, iako je naša redakcija samo radila svoj posao.

Sve detalje sa jučerašnje sahrane pogledajte u videu ispod.

Izvor: srbijadanas.com