“Sramota je biti pacov i pretiti” Bivša zadrugarka očajna zbog smrti Janjuševog brata, UPUTILA HITAN APEL


Mihajlova porodica i prijatelji oglašavali su se putem društvenih mreža, a to su uradile i neke poznate ličnosti, kao i nekadašnji rijaliti igrači. Suzana je, pogođena ovim saznanjem, sada reagovala preko Instagrama i apelovala na omladinu.


Vest o samoubistvu mladog Mihajla Janjuševića, rođenog brata Marka Janjuševića Janjuša, potresla je ceo region.

Bivša zadrugarka, Suzana Perović Blondi oglasila se na društvenoj mreži Instagram i apelovala na omladinu da drugačije reaguje na sajber nasilje.

– Velika tuga. Ko ima prava da vređa, preti itd? Zašto to ljudi rade? Zašto ulaze u tuđe živote? Želim samo jedno da znam. Pitala bih svaku osobu koja uzme i napiše preteću poruku. Kad uvredi, kad ti uzme slike, iskoristi na pokvaren način, kad ti sačuva poruke, iskoristi na kvaran način, da li je ta osoba srećna kada vidi šta je uradila? Kad vidi u tuđim očima suze, bol i tugu. Pitala bih svakog monstruma što se krije iza društvenih mreža – KO SI TI? Osim jedan miš, koji pravi štetu drugima. Zašto? Treba pustiti ljude da žive kako oni žele. Ovo što se desilo i kamen bi zaplakao. Greh veliki, muka do srca. Deco moja, ne slušajte komentare. Briga vas. Ako preteraju, pobedi ti njega. Prijavi! Ako iskoristi slike – prijavi! Nije sramota prijaviti. Sramota je biti pacov i pretiti – napisala je Blondi na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, kako pišu mediji, Mihajlo Janjušević je pronađen je mrtav u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje, ali i široku javnost u šoku.

Izvor: srbijadanas.com