POSLEDNJI PUT U ZADRUZI – OD SADA ZABRANA: Oni su nominovani! Svi glasali kao jedan – NAMEŠTAJU!


Biće žestoko.


Još jedna burna sedmica u rijalitiju “Zadruga” se polako privodi kraju. Produkcija je za subotnje veče pripremila vanredno ubacivanje i pitanja novinara, ali i standardne nominacije.

Zadruga nominacije

Kako to pravila nalažu, jednog nominovanog birali su gledaoci SMS glasovima, a drugog učesnici koji su morali da se odluče kog potrčka manje žele na imanju u Šimanovcima.

Ovonedeljni potrčci su bili Anđelo Ranković i Nemanja Đerić Đekson. Više negativnih glasova zadrugara dobio je Đekson koji je to i tražio od ostatka imanja, jer je kako kaže, pao u depresiju i želi da ode napolje kod Mine Vrbaški ne bi li nastavili romansu koju su započeli u rijalitiju. Gotovo svi učesnici su ga ispoštovali i zato je konačan rezultat bio ubedljiv u korist Anđela.

– Preklinjem sve glasače i fanove da ne glasaju za mene, jer imam velike probleme napolju. Jedan je zdravstveni, a drugi će mi napraviti veliku štetu ako ostanem u “Zadruzi” i u 2018. – poručio je svima Đekson.

Nemanja Đerić Đekson

Potom je voditeljka Katarina Nikolić saopštila da će takvo glasanje biti moguće još samo ove nedelje i nikada više, a da će potom biti kažnjavanja, jer ne smeju da se dogovaraju oko nominacija i tako nameštaju ishod na osnovu nečijih ličnih želja.

Image result for voditeljka zadruge katarina

Katarina je potom pročitala i kako je publika glasala.

Image result for jovan mijalkovic zadruga

Najlošije je prošao Jovan Mijalković koji će se sutra boriti sa Đeksonom za ostanak u “Zadruzi”, ali i sa Jelenom Golubović koja je direktno nominovana.

Jelena Golubović