SLOBO, ZAR MALOLETNU? JAVILA SE I NJENA MENADŽERKA: Kija GRCA, otkrila NOVO Radanovićevo neverstvo!


Drama…


Nova drama u rijalitiju “Zadruga” između Slobe Radanovića i Kije Kockar nastala je večeras kada je Kija tokom pitanja novinara saznala da se Sloba tokom njihove veze dopisivao sa učesnicom “Pinkovih zvezda” Lejlom Zahirović

Luna Đogani, Sloba Radanović i Kristina Kija Kockar
Foto: TV Pink printscreen/Zadruga

Nakon toga Sloba je izjavio da je Lejla ovime samo želela da podigne svoju popularnost, a nije štedeo reči te je počeo i da je vređa.

– Koleginica iz “Pinkovih zvezda”… Muvali smo se nešto,a li nismo nikad ništa imali – odgovorio je Sloba zbunjeno. Na ove njegove reči Kija se rasplakala.

večeras Diskoteka Arena -Mileniumm ODŽAK.. vidimo se???

A post shared by Lejla Zahirović (@zahiroviclejla) on

Novinar ga je potom pitao da li se sa koleginicom tajno dopisivao tokom braka sa Kristinom.

– Ne, to je bilo dok sam bio sa Kristinom u vezi – rekao je Sloba.

U “Zadruzi” i u studiju nastao je muk, a onda je Kristina je dala svoj komentar na ovu priču.

– Ja vrlo dobro znam koliko sam se borila da on uspe. Uopšte mi nije bitno da li smo bili u vezi ili u braku. Sa tom drugom devojkom se isto dopisivao u tom periodu, kada smo svi trčali oko njega i kada smo bili srećni, bar sam ja tako mislila… Ne znam ko je ta devojka, ali nije jedina. par puta sam ga ja u tome uhvatila… Ljudi ga dovoljno ne poznaju. Očigledno sam bila u pravu, žao mi je što jesam i zbog toga plačem. Ali, svaka čast na iskrenosti – izjavila je Kija.

Nedugo nakon toga uspostavljena je telefonska linija sa menadžerkom Lejle Zahirović koja je otkila čitavu istinu o ovoj prepisci.

– On je njoj slao poruke tokom takmičenja. Ona je njega kulturno odbijala, ali sve to ne bi bilo strašno da ona tada nije bila maloletna i da na takmičenje nije dolazila u pratnji roditelja. Sloba je njoj hvalio izgled i govorio da ima “lepu guzu”, što je bilo neprimereno za nekoga ko je toliko stariji od devojke. Lejla je želela da se ovo sazna jer joj je žao Kije, a ona ima ogromnu podršku u Bosni i svi je vole- rekla je, između ostalog, menadžerka.

Šta je još Dušica Jakovljević razgovarala sa Lejlinom menadžerkom možete pogledati u videu ispod teksta.