PRIJATELJ ZORANA MARJANOVIĆA ŠOKIRAN PRESUDOM: Njemu je pričao o UBISTVU, a sad je ostao nem!


Šok!


Tužilaštvo je producenta Zorana Marjanovića proglasilo krivim za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović, 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva sa njima došla na nasip.

Ono što su svi sigurno zaboravili jeste to da je Zoran Marjanović pre nego što je uhapšen bio u rijaliti programu “Zadruga” gde je govorio o ubistvu svoje supruge Jelene Marjanović.

Lepi Mića, takođe učesnik rijalitija “Zadruga”, već godinama sarađuje sa Zoranom Marjanovićem, koji sedi na optuženičkoj klupi, a prema nekim navodima on ga je i nagovorio da uđe u rijaliti gde je bio i uhapšen 2017. godine pred očima milionskog auditorijuma.

– Sada sam slušao izjave advokata i vidim da su jako ljuti i nervozni. Očekivao sam i jedno i drugo. Jedno je da ja nekoga poznajem i u šta hoću da verujem. Vreme će pokazati sve. Ima u zatvoru ljudi koji nevini leže – kaže Lepi Mića i dodaje:

Lepi Mića

Foto: Youtube printscreen/Pink TV

– Zoran Marjanović je po dvadeset četiri sata provodio sa Jelenom. On je čudan čovek, kratak, jasan i po malo odsutan. O čemu god da smo pričali bio je povučen u sebe. Previše je brinuo o njoj, želeo je na sve načine da ona postane popularna. Uvek je on odlučivao o tezgama, on je želeo od nje da napravi zvezdu. Ja kao neko ko je poznavao Jelenu i Zorana verujem u odluku suda, iako mi neke stvari nisu jasne – rekao je Lepi Mića.

Izvor: srbijadanas.com