MINA NA STUBU SRAMA – gledateljak otkrila detalje i Crne Gore: U sve upleten i Mensurov drug! Ona se postidela


Nije joj lako.


U toku emisije “Narod pita”, koju vodi voditelj Milan Milošević. Ove večeri, gosti su Mina Vrbaški, Mateja Matijević i Anđela Đuričić.

– Halo, Lazarevac na veui, ovde Ana Zarac. Htela sam da pozdravim publiku i tebe puno. DaNaravno da pozdravim Anđelu. Veliki pozdrav za sve vas. Imala bih par pitanja da postavim. Krenuću od Mine. Šta ima između tebe i Dina? – upitala je gledateljka.

– Ne znam o čemu pričate – odgovara Mina.

– Znači, večeras nema istine, okej. Rekla si da će Anđela završiti sa tvojim bicšim, nisi nikada rekla ime. Ako možeš samo da nam kažeš koji je tačno to dečko? – upitala je gledateljka.

Zadruga

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ne mislim da sam to izjavila – rekla je Mina.

– Anđo, nemoj da te dotiuče mišljenje loših ljudi. Htela sam da te pitam kako ti se sviđa Beograd? – upitala je gledateljka.

– Hvala na lepim rečima, ja se uvek ponašam kulturno. Za mene je kultura ironija i sarkazam. Moj privi izlazak posle baš dugo vremena. Provela sam se savršeno. Mnogo mi se sviđa taj noćni život. Milsim da ću sada malo češće izlaziti – rekla je Anđela.

-Bravo, svaka ti čast! Volimo te puno, ti si naša kraljica, bila i ostala i bićeš. Mateja, skoro si dao izjavu da siu čestitao Anđeli na pobedi. Da li misliš da niko za nju nije glasao? I da je njiu vazduh doveo a ne mi. Smejao si se kada je ona bila treće mesto. Ti si lagao, ti si se toliko nalagao da niko živ više ne zna šta je istina a šta ne – rekla je gledateljka.

– Ja nisam rekao da ona nije to pokazala, ona se jeste trudila i pokazala se. Prema meni je bila super korektna i ne mogu za to da kažem lošu reč, sem našeg kraja odnosa. Postoje situacije gde smo se mi svađali. Bože moj, mora da se dese neke situacije, ne može sve da bude bvajno i sjajno. Ja nikada nju nisam zavlačio nego sam radio onako kako sam joj pričao. Sa jednom sam dobro fukcionisao a sa jednom ne i to je to. Morate i nas da razmete, tamo smo deset meseci. Ja dolazim kao neko ko je miran a druga strana pokazuje da nije ravnodušna.

– Očigledno bolim i dalje – pričao je Mateja.

Zadruga

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Videla sam neke jako ružne snimke i to je jako ružno. Videla sam ogovaranja i podsmevanja. Ravnodušna jesam ali mislim da nisam zaslužila to. Bila sam ti možda bitna pa sada pričaš malo i o sebi na neki način. Ja nisam neko ko vređa, smatram da nisu ispali korektni prema meni a sa drugim ljudima sam super – pričala je Anđela.

– Šta mislite o Dejanu i Dalili? – upitao je Milan.

– Dalila je uradila lošu stvar Dejanu. Dalila je neko ko je precenio sebe, ja pa ja. Veruj mi da Dejan ništa nije bolji od nje. Ja volim Cara, on je meni jako duhovit. On je strašno cenio Anđelu, to se meni svidelo. Bilo je to što je Dalila bila ljuborna na Anđelu. Meni su Car i Mensur najdraži – rekla je gledateljka.

– Je l’ vidite Anđela i Mensura zajedno? – upitao je voditelj Milan.

– Ma ne, samo dolaze iz iste zemlje. Mislim da tu nema ništa. Možda je Mensur namerno nju provlačio da mi Milicu napravio ljubomornom. Nikada Mensur nije ništa loše rekao za Anđelu – rekla je gledateljka.

Detaljnije u nastavku teksta.

Izvor: srbijadanas.com