“PRIMAM MORFIJUM, OSEĆAM SE NEMOĆNO!” Sandra Čaprić prolazi kroz PATNJU – Trpi nesnosne BOLOVE nakon OPERACIJE


Otkrila ko joj je najveća podrška.


Pevacica Sandra Čaprić nedavno je doživela tešku saobraćajnu nezgodu na Zlatiboru kada je izgubila kontrolu nad kvadom, koji se prevrnuo na nju.

Nakon što je zadobila teške telesne povrede, Sandra je hitno hospitalizovana na Institutu za ortopediju Banjica, a nakon operacije kuka i butne kosti, smeštena je u rehabilitacioni centar.

Pevačica je otkrila kakvo je njeno trenutno zdravstveno stanje, kao i probleme sa kojima se suočava.

– Trenutno se osećam bolje nego prethodnih dana, ali sam jako slaba, ruke su mi izbodene od infuzija koje konstantno primam. Operacije su srećom dobro prošle, ali imam nesnosne bolove. Inače sam osoba koja može da trpi jake bolove, ali sada primam morfijum kako bi mi ublažio ovu patnju kroz koju prolazim – započela je svoje izlaganje Sandra, pa otkrila detalje svog trenutnog zdravstvenog stanja.

– Sledi mi period rehabilitacije, ugrađena su mi dva titanijumska šrafa u kuk i operisana mi je butna kost. Ne mogu da se oslonim na noge, osećam se nemoćno. Navikla sam da budem aktivna, a sada zavisim od drugih. Zbog povrede ramena ne mogu da koristim hodalicu, što mi dodatno otežava život – objasnila je agoniju kroz koju polazi, a potom je otkrila ko joj pomaže u ovoj teškoj situaciji.

– Najveća podrška mi je moja najbolja drugarica Sindi. Roditelji trenutno ne mogu da budu pored mene, otac je bolestan i ne želim da bude po bolnicama da ne bi dobio koronu. Sindi mi je desna ruka i jako sam joj zahvalna za sve što je učinila za mene – istakla je bivša zadrugarka.

Izvor: srbijadanas.com