PROLILA SUZE: Bivša zadrugarka doživela NEVIĐENO poniženje u emisiji UŽIVO – Muk u studiju


Rasula se u delove!


U emisiji “Narod pita” voditeljka Ivana Šopić ugostila je Lepog Miću, Saleta Luksa i Moniku Jovanovsku.

Reper Nenad Aleksić Ša, koji je takođe trebao da bude u emisiji, nije se pojavio, a na svom profilu se pohvalio kako uživa u večeri sa bivšom rijaliti učesnicom, Minom Vrbaški.

– Ja nisam navikla tako, ja nisam tako vaspitana – zaplakala je Monika.

– Evo sad će da plače, znam ja celu priču – rekao je Mića.

– Monika, kako si? – pitala je Ivana, dok je ona ronila suze.

– Ja nisam ćutala dok je on bio, meni je krivo kad treba da trpim taj pritisak. Imala sam potrebu da pričam sve ovde, a on tvrdi neke stvari. Njegova sestra je potvrdila sve to. Ne mogu više ništa da trpim! Ja sam trpela pet meseci šta on priča o meni, sad kad sam progovorila, svi su skočili na mene sada – rekla je Monika.

Monika Jovanovska

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Opet mešaš teze. Pre toga si bila temperamentna, pa si ućutala. Ja te nisam uvredio, ni tebe ni tvoju porodicu, niti si se sa mnom dopisivala… Ovo što je on uradio je nemoć! Njena priča se slaže sa pričom njegove sestre, dok se njegova ne slaže. On treba da kaže istinu, koja se kosi sa principima. Autor priče je njegova sestra. Ona je njega blokirala na Instagramu, Ša je napustio emisiju. Nema argumenta. Malo pre je bila blaga – drao se Mića.

– Okej, ali opet kažem da smo različiti – rekla je Ivana.

– Ja je nisam napao, nego tražim da se ponaša shodno situaciji i stvarima koje doživljava… – dodao je Mića.

– Nisam ja slaba na njega, nego sam trpela to što mi pišu njegovi fanovi. Pišu mi da se ja dogovaram da se j za pare. Kad sam ćutala nije bilo okej, sada kad sam progovorila, nije okej. Rekla sam da pokaže klipove. Ne bojim se! Ja da sam se bojala, ne bih došla u ovu emisiju ovde – rekla je Monika.

Monika Jovanovska

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Da li ti je brat ili neko od tvojih nešto poslao? – pitala je Ivana.

– Mama mi je poslala. Prvo mi je pisala da ćutim da slušam šta ima da kaže. Rekla je: “Ako hoćeš, mogu ja da pričam” – rekla je Monika.

– Ovde je bitno da Sandra… Jedino o tebi ko zna, jeste neko ko je u Makedoniji – rekao je Mića.

– Umesto da sedne ovde, ako je već pozvan, on je seo sa kokicama. Sestra je sestra, da si najgora, sestra si mi, pa da im je**m mamu svima. Zna se šta je za kuću, a šta je za crkvu. Ja sam video da je on bio mokar, mokro mu čelo. Kuva, kuva, kuva, onda puca i odlazi. To je za mene nemoć. Indijanci su opet držali do sebe, nisam ovo očekivao od njega – rekao je Luks.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Izvor: srbijadanas.com