Priznala da se zaljubila i da ga zavolela – Maja Marinković sve ispričala Krofaku u izolaciji, Stanislav reagovao


Ovu nedelju u izolaciju su poslati Stanislav i Takijeva ćerka, te je sudeći prema snimcima njima tamo vrlo prijatno. Maja je rešila da mu prizna koliko je bila zaljubljena u jednog problematičnog dečka, ali i o emocijama koje je osećala prema Caru.


Maja Marinković i Stanislav Krofak su zajedno u izolaciji, te gledaoci sa nestrpljenjem čekaju da li će se između njih dvoje razviti emocija koju mnogi priželjkuju.

Takijeva ćerka mu je otvorila dušu te mu je ispričala sve o svom prvom dečku.

– Imala sam 17 godina i zaljubim se u njega, vidi, odlepim, ali je bio mnogo problematičan. Ja kažem tati: “Imam dečka u zatvoru”, tri godine sam ja njemu slala pakete, išla u posete. On izađe, ja ga sačekam, zamisli, imala 20 godina, tako nešto i posle par meseci kraj. Retko ko to ceni, kapiraš, a treba – rekla je Maja, a onda su se nasmejali kada je Stanislav aludirao na to da će da idu zajedno u Crikvenicu, što je Maju nateralo da mu ispriča kako je krenula priča sa Carem:

Elita
Elita / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

– I mene je Bog pogledao što se to tako desilo. Veruj mi, da je ostalo, bio bi pakao. Bili smo dobri prijatelji 10 meseci i on je bio uz mene kada mi je bilo teško (abortus) i ja se zaljubim, zavolim ga mnogo. Kupio me je kao čovek…To je početna faza depresije.

Elita
Elita / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

Detaljnije u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com