Stanislav OTKRIO MIONINU TAJNU: Poverio se Maji Marinković u kasne sate, pa RASKRINKAO bivšu – Ša će pozeleneti kad čuje OVO


MMA borac i bivši dečko Mione Jovanović, poverio se u mraku sobe, u sitne sate, starleti s kojom je od ulaska u Belu kuću vrlo blizak i prisan, pa mnogi sumnjaju da među njima postoje i neke ljubavne varnice i simpatisanja. Međutim, kako je njegova bivša ponovo bila glavna tema njihovog razgovora, Krofak je Maji u poverenju otkrio Mioninu tajnu.


Ovonedeljni vođa u popularnom rijalitiju “Elita 7” Luka Majčica za svoja dva potrčka odabrao je Maju Marinković i Stanislava Krofaka Panteru, bivšeg dečka druge aktuelne učesnice rijalitija, Mione Jovanović. Nakon emisije “Pitanja gledalaca”, Maja i Stanislav su otišli do sobe za izolaciju, nakon čega su započeli razgovor upravo o Mioni.

– Nije ona bila loša – započeo je Stanislav.

– Na primer, ja sam u ljubavnim odnosima jako ljubomorna, ali ne ako mi neko ne da povod… Ja dođem samo i napravim haos. Naučila sam se sada, opekla sam se – rekla je Maja.

– Meni sada neko da kaže: “Nikad nećeš imati devojku”, nikad se ne bih pomirio s njom – rekao je Stanislav.

Stanislav Krofak, Maja Marinković
Stanislav Krofak, Maja Marinković / Izvor: Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

– U “Zadruzi 3” Janjuš i ja smo tek ušli u taj odnos, družile smo se, bila mi je nekako mnogo dobra, provodile smo vreme zajedno… Ja nikada prva nikoga nisam dirala, a sve sam, samo nisam glupa. Ja se družim s devojkama, znaš kakve ribe, Stanija, Tamara Đurić… Napolju ne dolazim u te situacije, nisam s ovim ljudima, ovde su sve foliranti – rekla je Maja.

– Ti si napolju koliko? – pitao je Stanislav.

Stanislav Krofak, Maja Marinković
Stanislav Krofak, Maja Marinković / Izvor: Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Dva, tri, četiri meseca. Negde mi je cilj da pare koje zaradim ovde uložim u nešto. Dosta sam se bahatila, moram sada to, razmišljam da krenem nešto… Ili me vole ili me ne vole, nema između… Evo ti Terza i Milica, znaš ko su, kakva god da je Milica, za jedan dan… Ružno je – rekla je Maja.

 Ona je bila sto odsto ispravna, kapiraš?! Rekao sam ja to… Video sam ono na TikToku za mesečnicu kada je bio medved. Onda su me zvali na RED televiziju da gostujem, video sam da ima komentara – rekao je Krofak.

Stanislav Krofak, Maja Marinković
Stanislav Krofak, Maja Marinković / Izvor: Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Ja ako te volim, ne mogu da budem hladna, a ona ovako – rekla je Maja.

– Boli je du*e. Ona mene poznaje, zna ona – rekao je Stanislav.

– Ja se čudim kako je tako smirena, mene bi preseklo da vidim bivšeg dečka – rekla je Marinkovićeva.

Izvor: srbijadanas.com