“Prodaješ se za 5.000 DINARA” Bojana otkrila KOJI MUŠKARAC je Anđelina bolna TAJNA, pa nastao opšti KARAMBOL


Ovaj par veoma često dolazi u raznorazne sukobe, ali danas sve je zakuvao jedan bivši cimer.


Učesnici “Elite” imali su zadatak da na sastanku za crnim stolom iznesu svoj stav o tome kojeg bivšeg cimera bi voleli da vide ponovo u Beloj kući.

Nakon što su završili sa glasanjem, Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo ušle su u novi sukob,

Ovoga puta razlog je taj što je Anđela rekla Teodori Delić da ne pominje bivšeg učesnika”Elite”, Aleksandra Anđelića, za kojim je Šparavalo plakala kada je napustio rijaliti.

– Ej bre, ona Teodori iza leđa pokazuje Teodori da ćuti. Beži prevarantu, stani iza svojih postupaka – rekla je Bojana.

– Znaš kako reagujem na neke stvari, da ti mene iza leđa praviš budalom. Je l’ misliš da možeš tako?! Da, ja sam normalna – razvikala se ona.

– Ovo mi je presmešno šta radiš – branila se Šparavalo.

– Ti si bre jedna mala jadnica. To je ono što ti ja kažem da bi mogla sa svakim da budeš i zbog čega nisi moj tip s kojim bih ja bila. To je činjenica… Htela si da joj kažeš da ćuti ono što ona zna, ja sam ti Acu kockara prebacila već u svađi. Beži bre, prevarantu jedan! Stani iza svojih sr**a. Ti si devojka koja bi mogla da bude sa svakim, sa sve ijednim tipom ličnosti. Ni sa kim se nisam vatala, ljubila… Nemoralna si devojko – rekla je Pavlovićeva.

– Prodaješ se za sendvič, za cigaru, prodaješ se za budžet od 5.000 dinara. Radiš mi iza leđa, više cenim one koji mi u lice kažu, nego one koji mi rade iza leđa. Ti kada se posvađaš sa mnom, sedneš Šanu na ku**c, to si ti! Ne opravdavaj svoja sr**a nečime što ćeš o meni da ispričaš – dodala je ona.

Detaljnije u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com